Present till pojkvännen eller flickvännen

Ge en oförglömlig upplevelse

GO DREAM erbjuder ett stort urval av upplevelser för två, och du väljer mellan både romantiska, roliga, mysiga och kanske lite galna upplevelser. Gå på upptäcktsfärd i vårt stora sortiment av upplevelsepresenter och få inspiration till presentidéer till just din pojkvän eller flickvän.

46 Upplevelser

Många håller nog med om att det kan vara svårt att hitta en bra present när det är tid för födelsedagsfirande, gå-bort-present, eller något annat tillfälle som ska firas. Men det svåraste av allt är nog att hitta en present till sin pojkvän eller flickvän. Presenten till ens hjärtevän ska nämligen inte bara vara något halvdant eller ogenomtänkt, utan något som verkligen visar att den man håller kär betyder något alldeles speciellt för en. Presenten till pojkvännen eller flickvännen ska helst vara personlig och innehålla något som din älskling kan komma ihåg under många år framöver. Därför vill vi tipsa om att ge bort en upplevelsepresent. Det är nämligen en present som upplagd för att ge bort till pojkvännen eller flickvännen. En upplevelsepresent visar att du verkligen tänkt till vid presentinköpet, att du känner din hjärtevän väl och vet vad hen uppskattar, och dessutom kan det vara en upplevelse ni båda får vara med om tillsammans.


Om man varit tillsammans med sin flickvän, pojkvän, sambo eller äkta hälft under en längre tid har man nog redan checkat av de vanligaste, mest typiska presenterna från listan redan. Vi pratar om gåvor som smycken, parfym, eller andra materiella saker man brukar ge sin hjärtevän. Men om det ska vara en alldeles speciell present till exempelvis födelsedagen, julafton eller ett annat tillfälle, så är ett hett tips att ge bort en upplevelse. Inga materiella ting slår ett fint minne som man har med sig för resten av livet. En bra upplevelsepresent kan vara något romantiskt ni båda kan hitta på tillsammans. Det finns riktigt många olika upplevelser du kan ge din kärlek i present som kan ge er mer kvalitetstid tillsammans. Det kan till exempel vara en härlig hotellvistelse, avslappnande wellness eller kanske en romantisk middag på restaurang.


Present till flickvännen

Är du ute efter den perfekta presenten till henne? I så fall hittar du en hel del olika presentidéer bland våra mest populära upplevelser till kvinnor. Många kvinnor uppskattar presentkort till en skön massage, eller en utsökt smakrik gourmetupplevelse. Om du verkligen vill överraska henne, så överväg att ta med henne på en äventyrlig och oförglömlig flygtur i en luftballong. Det är en romantisk och alldeles magisk upplevelse att sväva ljudlöst fram över det vackra svenska landskapet. Om du vill imponera ordentligt på henne, så ta ballongturen till nya höjder med upplevelsepresentkortet Flyg luftballong över Alperna.


Present till pojkvännen

En riktigt härlig och häftig present till pojkvännen kan vara en adrenalinupplevelse. Låt honom få komma ut och uppfylla pojkdrömmen om att köra sportbil och känna hur det känns att trycka plattan i mattan på en Ferrari. Om din pojkvän föredrar en annan typ av spänning – skräckblandad förtjusning – kan vi i stället rekommendera den populära upplevelsen Zombie Escape, där ni får ett uppdrag som innebär att ni ska rädda världen från en zombieapokalyps innan det är för sent… Om han inte är så mycket för adrenalinupplevelser, kanske en matkurs passar bättre? Här kan du välja mellan allt från grillkurs, tacokurs och hur man lagar den perfekta gourmetburgaren, till en bakkurs eller kanske en labbkurs där man verkligen tillåts experimentera i köket. Om du gärna vill ge honom en present där ni gör något romantiskt tillsammans, så skäm bort honom (och dig själv!) med en härlig spa-weekend.


Månadsdag

Det finns alltid en bra anledning till att skämma bort den man älskar med en present – men vissa anledningar är kanske bättre än andra. Om ni nyligen har inlett ert förhållande så är månadsdagen en härlig och romantisk sak att fira. Månadsdagen kan firas med lite mindre, men inte desto mindre mysiga, upplevelser som inte kostar en förmögenhet. Det kan till exempel vara att starta dagen med en läcker brunch, eller kanske ett mysigt cafébesök för två. Om du och din pojkvän eller flickvän vill fira er månadsdag med en upplevelse finns här många prisvärda upplevelser att välja mellan.


Årsdag

Om det i stället är årsdagen med den du håller kär som ska firas, kan man gott spendera lite mer på presenten än till månadsdagen. Visa flickvännen eller pojkvännen hur glad du faktiskt är att just ni två funnit varandra, och hur glad du är över de saker ni fått uppleva tillsammans under det här året genom att ge honom eller henne en alldeles särskild present. Det kan med fördel vara en lite större upplevelse som ni båda kan vara med på, och där ni kan skapa nya minnen tillsammans. Liksom namnet säger, är det ju trots allt bara en gång om året som ni har just årsdag. En riktigt fin årsdags-present kan exempelvis vara en minikryssning till Oslo, en romantisk gourmetmiddag eller en härlig övernattning på Elite Hotels.


Present till par

Om det inte är din egen pojkvän eller flickvän du ska hitta en present till, utan kanske snarare kompisparet eller det blivande äkta paret, är en upplevelsepresent från GO DREAM en utmärkt gåva. Vilken anledning det än finns att skämma bort de bekanta turturduvorna med en present, så kommer de säkerligen uppskatta att få uppleva något tillsammans. Upplevelsepresenter från GO DREAM är därför som gjort för att ges bort i present till par som kanske nyligen flyttat ihop, uppgraderat till ny lya, paret som ska bli föräldrar eller kanske för att hylla deras 5-årsjubileum tillsammans. Det enda du behöver göra är att hitta en upplevelse för två personer som faller i smaken för parets intressen.

När du köper en upplevelse till pojkvännen eller flickvännen från GO DREAM skickar vi den dessutom till dig i en fin presentask. Om du däremot är ute i sista ögonblicket, så välj i stället att få presentkortet i form av ett e-presentkort som skickas till din e-post, redo att skrivas ut. Presentkortet kan kostnadsritt bytas till en av alla våra andra upplevelser, om det skulle gå helt galet.