Present till pappa

Få inspiration till presenter du kan ge till pappa

Letar du efter en alldeles speciell present till din pappa? Kanske önskar du också att det ska vara en personlig present, och inte ännu en trist version av slipsen eller skruvmejseln du köpte förra året? Då kan du helt säkert hitta den perfekta presenten till pappa på GO DREAM. Ett presentkort till en upplevelse kommer vara gåvan som särskiljer sig från mängden på presentbordet i år, och som din pappa kommer att minnas i många år framöver. Oavsett om han är mest för spänning, avslappning, gourmetmiddag eller kanske sport, så finns ett upplevelsepresentkort för just honom här.

68 Upplevelser

Personlig present till pappa

Genom att ge en upplevelse visar du din pappa att du har lagt ordentligt med tankekraft på den här presenten och att du vet vad just han vill ha. Om din pappa gillar spänning och adrenalin kan en tur i sportbil, eller kanske Paragliding vara passande. Om du är på jakt efter mer avslappnande och mysiga upplevelser kan du istället kika på någon av våra upplevelser inom wellness, mat & gastronomi eller en storstadresa. Här finns också härliga upplevelser som hela familjen kan uppleva tillsammans – varför inte ta en tur till charmiga Köpenhamn och känna på ”hyggen” i Tivoli eller se spännande undervattensdjur på Den Blå Planet? Allt för att ni ska få uppleva minnesvärda stunder tillsammans!


Presenten till pappan som har allt

Det finns många anledningar till att hitta en present till pappa. Det kan vara julklapp, födelsedagspresent, fars dags-present eller bara en överraskningsgåva för att visa att man tycker om honom. Men om pappa verkligen ska få se att du gillar honom, ska presenten vara något mer än bara ännu någon utrustning till garaget, eller ytterligare en till slips till samlingen. Visa i stället hur bra du känner honom genom att hitta den perfekta upplevelsepresenter som passar som handen i handsken till hans personlighet, tycke och smak. Vilka intressen har han? Vilken upplevelse kan han behöva? Genom att ställa dessa frågor kan du lättare avgöra vilken present du ska ge till pappa.


Avslappnande upplevelser

Har din pappa det stressigt i vardagen? Då kanske han behöver lite hjälp på traven för att kunna slappna av lite mer – spana in ett av våra många presentkort till just avslappnande upplevelser. På GO DREAM hittar du nämligen både presentkort till massage och spa, en läcker gourmetmissad eller presentkort till Elite Hotels.


Galna upplevelser

Klagar din pappa över att vardagen stundtals är enformig och tråkig? Då ska du såklart ge honom en av våra mer galna och spännande upplevelser, så att han kan få känna på en riktig adrenalinkick. Om han är en bilentusiast är det som upplagt för ett presentkort till att få köra sportbil. Om han verkligen vill känna att han lever, kan ett presentkort till Paintball vara något för honom. Vi har ett stort sortiment av adrenalinfyllda upplevelser som innehåller allt från att köra världens snabbaste muskelbil, till att spela bumperballs med polarna eller lära sig att paddla forskajak.


Gourmet och god dricka

Om din pappa är typen som uppskattar god mat och något gott att dricka till, så hittar du även upplevelser till detta här på sidan. Om det ska vara något alldeles extra, så ge din pappa ett presentkort till en gourmetmiddag för 2, så att han kan få en storslagen gastronomisk upplevelse. Om det ska vara mindre fint, men en minst lika stor upplevelse, så ge honom ett riktigt skrovmål med upplevelsen Galen i korv. Här kan han minst sagt äta sig mätt, med tanke på att hela fyra korvmenyer ingår i presentkortet. Om du vill ge din pappa en present där han får komma ut och prova något nytt, eller kanske förfina sin teknik i köket, så passar ett av våra presentkort till provningar alldeles utmärkt. Eller vad sägs om vinprovning, cocktailprovning eller champagneprovning med duktiga Sweden Wine Club? Förutom provningar erbjuder vi även ett flertal matlagningskurser.

Efter att ha läst detta, hoppas vi att du håller med om att presenten till pappa mycket väl kan vara en upplevelse – även om konceptet kanske är ganska nytt för dig. Upplevelsen kan dessutom bestå av något han får prova på själv, eller något som ni upplever tillsammans. Ge din pappa en present han kommer att minnas under många år framöver. Om upplevelsen du valt mot förmodan skulle bli lite fel, så är det ingen fara på taket. Upplevelsepresentkortet kan nämligen bytas kostnadsfritt till en annan av våra många upplevelser. Se bara till att göra det inom två år från presentkortets inköpsdatum.