Present till mamma

Få inspiration och idéer till en personlig present

En present till din mamma ska vara något alldeles speciellt, och väldigt gärna en personlig present som hon kommer att minnas under många år framöver. Tycker du att det är svårt att komma på bra presentidéer till mamma? Då ska du såklart prova att ge henne ett presentkort till en fantastisk upplevelse! Med ett upplevelsepresentkort visar du din mor att du hittat en unik present som passar just hennes personlighet. Om du vet vad hon gillar att göra, eller om du tycker att hon behöver en viss typ av upplevelse, kan du helt säkert hitta det rätta presentkortet här.

60 Upplevelser

GO DREAM erbjuder över 150 olika upplevelser inom många olika kategorier. Så oavsett om din mamma är typen som föredrar en härlig massage och en god middag, eller om hon är mer för häftiga adrenalinkickar och extremsport, så finns en upplevelse till just din mamma här.


Den personliga presenten till mamma

Med ett presentkort till en upplevelse kan presenten till din mamma innehålla allt från avslappnande wellness, till en härlig kryssning till Oslo. Eftersom det är din mamma vet du säkerligen vilken upplevelse hon skulle uppskatta allra mest. En upplevelse är en personlig present, eftersom det krävs att man verkligen känner mottagaren om man ska kunna ge den rätta upplevelsen. Eftersom vi har upplevelser i så många olika kategorier, finns här också en upplevelse till alla sorters mödrar.


Presentidéer till mamma

Presenten till mamma ska väljas med omsorg så att hon får enfantastisk upplevelse precis som hon förtjänar. För att komma på den rätta presentidén till mamma kan du kika på- och inspireras av våra många upplevelser. Du har säkert redan en tanke om vilken slags upplevelse som du gärna vill ge till mamma. Behöver hon ett litet avbrott från vardagen med ett presentkort till en wellnessupplevelse? Ska din mamma prova något helt nytt såsom att köra sportbil eller uppleva ett färgglatt Paintballkrig? Eller ska hon kanske få ett presentkort till en gourmet restaurang? Möjligheterna är många – det är nästan bara fantasin som sätter gränserna.


Presenten till mamman som har allt

Att komma på bra presentidéer till sin mamma är inte alltid lätt. Hon har allt som oftast det mesta hon behöver. Det är också en av anledningarna till att det är roligare och mer personligt att få en upplevelsepresent. Det är trots allt riktigt många tillfällen där man faktiskt ska hitta en present till mamma – födelsedagspresent, julklapp, present till bröllopsdagen, mors dag och internationella kvinnodagen. Eftersom det finns en gräns för hur många vaser smycken och köksprylar din mamma kan använda, och dessutom få plats med, kommer en upplevelsepresent att vara en glädjande överraskning. Upplevelsen kan ge henne ett minne för livet, eller kanske t.o.m. ett minne för livet för er båda eftersom många av våra upplevelser är för två eller flera personer.


Hitta och köp presenten snabbt och lätt

På vår hemsida kan du se alla våra spännande upplevelser. Därmed kan du snabbt hitta den perfekta presenten till mamma, som sedan levereras i en fin presentask. Om du är ute i sista minuten kan du dessutom välja att få upplevelsen levererad som E-presentkort. Den landar då direkt i inkorgen på din mail, så att du själv kan skriva ut det och ge till mamma.