Present till honom

Köp ett upplevelsepresentkort från GO DREAM

Många av oss tycker det är svårt att hitta presenter som faktiskt blir uppskattade. Man vill så gärna komma till festen, födelsedagsfirandet eller middagsbjudningen med en spännande och personlig gåva, som på riktigt kommer att glädja mottagaren. Men det är lätt hänt att fantasin tryter, och man står där i sista sekund utan någon present, bara för att panikstanna på närmaste bensinmack och rycka åt sig en nödlösning i form av en Aladdin-ask…

Lugn, vi har ett bättre förslag än så, en present som faktiskt kan köpas i sista sekund, men som ändå kan få ögonen att lysa när den öppnas av mottagaren – nämligen en upplevelsepresent.

64 Upplevelser

På GO DREAM väljer du mellan ett stort antal upplevelser, som passar för män i alla åldrar – oavsett om presenten är till din far, pojkvän, kollega, eller vän, och oberoende av om han är intresserad av motorsport, sköna spaupplevelser, gastronomi, resor eller äventyr.

Så övervinn både panik- och prestationsångest, med en present utöver det vanliga – en oförglömlig upplevelsepresent!


Presenttips till alla typer av män!

Att ge en present ska vara kul och inte en jobbig uppgift – men hur många gånger har du inte varit frustrerad för att du inte har kunnat hitta den perfekta presenten till en vän, familjemedlem eller kollega? Riktig många tycker det är svårt att köpa en gåva till män. Men att hitta den perfekta presenten till honom behöver inte vara så besvärligt.


Ge en personlig present till honom!

Genom att ge en personlig upplevelse som är skräddarsydd till mannen, visar du för honom hur mycket han betyder för dig. En upplevelse vill utan tvivel bli värdesatt mer än en ny tröja, och det är också en present han kommer komma ihåg länge. Det att du tagit dig tid att tänka till vilken upplevelse som passar precis han, visar hur mycket du lovordar honom.

Hos GO DREAM har vi helt säkert den riktiga och personliga presenten till han. Vi har ett hav av olika upplevelser. Oavsett till vilken typ av man du letar present till, så är där helt klart ett upplevelsepresentkort som passar just honom. Där finns upplevelser i alla kategorier, allt från action och sport, till gourmet och wellness.


Presenttips till honom

Vem är svårast att hitta en present till? Oavsett om det är att hitta en födelsedagspresent till din far eller den bästa julklappen till din käraste, har vi över 150 presentidéer till män. Presenten till honom får gärna vara något speciellt som han kommer komma ihåg i lång tid framöver. Tyvärr brukar det alltid sluta med samma typ av present som alltid. Presenten till honom består därför oftast av verktyg, gadgets eller en ny slips. Det kan absolut vara presenter som man har nytta av, men det är inget han kommer komma ihåg så länge. Men med en upplevelse vill han däremot komma ut och uppleva något särskilt. Har han alltid drömt om att köra en Ferrari, prova att dyka med hajar eller något helt annat? Då kan du med säkerhet hitta den helt riktiga presenten till han hos GO DREAM. Att hitta presentidéer till män kommer inte längre vara ett problem då vi har ett hav av upplevelser som är perfekta som presenter, som kommer helt säkert göra den nästa man du köper present till mycket exalterad. Oavsett vad han gillar är du säker på att hitta den perfekta presenten till honom bland alla våra upplevelser.


Idéer till önskelistan för honom

Är du inte ute efter att köpa en present utan att hitta något till din egen önskelista, så är GO DREAM upplagt ställe till att finna inspiration. Om du som många män tycker det är svårt att göra en önskelista så kan du helt säkert hitta något på vår hemsida. Oavsett om det är att hitta inspiration till din önskelista när det kommer till din födelsedag eller till julafton, så har vi över 150 olika presentidéer till vad du kan önska dig som man.

Många män känner dem har det mesta när det kommer till verktyg, grillutrusning och kläder. Därför ska du inte tänka på vad du har behov av, utan vad du har lust till och vill uppleva. Har du en stressfull vardag kan ett presentkort till en massage eller spa var upplagt att skriva ned på din önskelista. Är det en läcker gourmetupplevelse du vill prova på så har vi också ett stort urval upplevelsepresentkort till vårt gastronomiska sortiment.