Honom

Köp ett upplevelsepresentkort från GO DREAM

Du har haft det i baktanke den senaste veckan, den molande känslan av att du måste hitta en present till bjudningen i helgen. Men du har inte kommit på något ännu, utan har i stället skjutit upp det hela eftersom det är så svårt att hitta på något. Vad ger man egentligen till mannen som redan har allt?

Många av oss tycker det är svårt att hitta presenter som faktiskt blir uppskattade. Man vill så gärna komma till festen, födelsedagsfirandet eller middagsbjudningen med en spännande och personlig gåva, som på riktigt kommer att glädja mottagaren. Men det är lätt hänt att fantasin tryter, och man står där i sista sekund utan någon present, bara för att panikstanna på närmaste bensinmack och rycka åt sig en nödlösning i form av en Aladdin-ask…

Lugn, vi har ett bättre förslag än så, en present som faktiskt kan köpas i sista sekund, men som ändå kan få ögonen att lysa när den öppnas av mottagaren – nämligen en upplevelsepresent.

På GO DREAM väljer du mellan ett stort antal upplevelser, som passar för män i alla åldrar – oavsett om presenten är till din far, pojkvän, kollega, eller vän, och oberoende av om han är intresserad av motorsport, sköna spaupplevelser, gastronomi, resor eller äventyr.

Så övervinn både panik- och prestationsångest, med en present utöver det vanliga – en oförglömlig upplevelsepresent!

96 Vara(or)