Presenter till henne

Få presenttips till kvinnor bland över 150 upplevelser

Är du på jakt efter en present till kvinnan som redan har allt? Vars garderob är så dignande full att den inte längre går att stänga ordentligt, som alltid är först med att handla nya inredningssaker och som läst alla de senaste kriminalromanerna?

Lugn, vi på GO DREAM hjälper dig att hitta en unik och spännande present som sent kommer att förglömmas. Vi uppmanar dig nämligen till att tänka utanför boxen, glömma det materiella och i stället ge en present som skapar minnen. Vi talar naturligtvis om en upplevelsepresent!

66 Upplevelser

Hos oss hittar du upplevelser för alla, oavsett åldersgrupp och intresse. Vad sägs om en äventyrlig ballongflygning, en gastronomisk upplevelse som får smaklökarna att jubla, eller varför inte en skön weekend i en ny stad? Här finns presenter för en eller flera personer, passande till mors dag, möhippan, födelsedagsfesten, eller om du bara vill skämma bort någon lite extra. Välj mellan upplevelser för en eller flera personer, beroende på om du vill ge bort lite härlig egentid, eller om ni vill skapa nya minnen tillsammans.

Oavsett vad du väljer, ger en upplevelse nya erfarenheter och skapar nya minnen. Vi tror nämligen på att oförglömliga stunder är vad som uppskattas mest i slutändan, och vem vill inte ge en minnesvärd present?

Om du är på utkik efter den perfekta presenten till kvinnan som har allt eller gåvan till henne som står dig närmst, så ska du överväga en upplevelse som present. En bra present till en kvinna står kanske inte alltid på en önskelista, så ge henne en trevlig upplevelse istället. Bra presentidéer till kvinnor kan var en romantisk upplevelse, ett presentkort till wellness eller ett upplevelsepresentkort till en gourmet upplevelse. En upplevelse kommer man ihåg länge. Du kan hitta upplevelsen här hos oss, oavsett ålder och intresse.


Vad ger man kvinnan som har allt?

Till hon som har allt kan det vara svårt att finna en present som kommer värdesättas och bli ihågkommen. Men en helt särskild och speciell upplevelse kommer vara en personlig och oförglömlig upplevelse. Är det din partner du önskar göra extra glad kan du ge en mer romantisk upplevelse som ni kan få uppleva tillsammans, så som en Middag för 2, en övernattning på hotell eller en flygtur i en luftballong.

Letar du efter en present till din mor kan en upplevelse till massage och spa vara en upplagd gåva.

Hos GO DREAM kan du få inspiration till många fler presenter till henne.


Presenttips till henne

Oavsett om det du ska ge bort i present till världens bästa mor, en underbar flickvän eller din irriterande lillasyster, har vi den perfekta presenten till henne. En upplevelse är ett riktigt bra presenttips då det visar att du lovordar henne och tycker hon ska ha något speciellt att skämma bort sig själv med. Det kan både vara upplevelser hon kan ha tillsammans med någon annan eller upplevelser var hon enbart ska fokusera på sig själv.

Till kvinnan som har fullt upp, som inte riktigt har tid till sig själv, kan du ge en heldag med avslappning i form av våra wellness presentkort. Vi har många härliga upplevelser som kan ge henne den lediga dag hon förtjänar och har behov för.


Upplevelsepresent – den personliga presenten till henne

Hon som har allt i förvägen kan vara svårt att hitta en present till. Därför kommer en upplevelsepresent oftast ge mer lycka en det hon precis önskar sig. Överraska henne med en bra upplevelse, en personlig gåva till kvinnan i ditt liv. Ett presentkort till en bra upplevelse – ensam eller en upplevelse för två, var du själv deltager, är nog den perfekta presentidéen som kommer bli ihågkommen länge. Utöver det kan du få tips till presenter till henne som har allt. Skulle du inte hitta den helt perfekta presenten här kan du gå på presenttipsjakt bland våra mer än 120 upplevelser på vår första sida. Ett presentkort till en upplevelse från GO DREAM kan utnyttjas till vilken som helst annan upplevelse i de två år som upplevelsepresentkortet är giltigt. Så skulle hon inte vara helt tillfredsställd med sin gåva kan hon helt säkert hitta en här på hemsidan som hon skulle sätta ett stort pris på.


Få inspiration till din önskelista

Skulle det var så att du inte är ute på jakt efter en present till henne, men istället söker efter inspiration till din egen önskelista så kan du också finna massor av inspiration hos GO DREAM. Att göra en önskelista borde vara kul och inte besvärligt, men oftast kan det vara svårt att komma på en önskelista. Är du också i tvivel om vad du ska önska dig? Det är dessvärre inte alltid enkelt att komma på. Vi har tur nog att ha ett hav av upplevelser till din önskelista. En bra önskan av en present till dig själv kan också vara en upplevelse där du också kan ta med din väninna. Här skulle ett besök till en läcker restaurang eller en kul kurs vara en genialisk present. Oavsett vilken slags person du är, är vi säkra på att du kommer hitta din önskepresent här.

Är där något bestämt du alltid drömt om att uppleva eller letar du efter en upplevelse som du inte ens visste existera? Så är det bara att gå på jakt här. Du ska dock bara ställa dig själv en fråga – vilken typ av upplevelsepresent har du lust till? Vill du utmana dig själv med en actionfylld upplevelse eller har du mer lust till att komma ned på jorden med en avslappnande men en god omgång wellness? Möjligheterna är många men oavsett vad du har lust till så har vi helt klart en riktigt kul upplevelse för dig. Vi har allt vad du har behov för, för att göra en lång önskelista. Kolla bara runt bland alla våra kategorier och hitta alla dina önskningar på en gång.