Snusprovning
Här får du en inblick i ett oändligt snus universum och du får lära dig allt om löst snus, portionssnus, smaksatt snus, miniprillor och mycket mer.

 

 

Här får du en inblick i ett oändligt snusuniversum och du får lära dig allt om löst snus, portionssnus, smaksatt snus, miniprillor och mycket mer.


Det lössnus som används idag har sitt historisk ursprung i den svenska industrialismens 1800-tal. Idag har snuset blivit en del av vårt kulturarv och våra traditioner. Hos oss kan du prova dig igenom de klassiska snussorterna och lära dig allt om form, smak och arom.

 

Kom ihåg att vi har 18-års gräns på samtliga provningar.Totalt sett 1 underbar partner

Snus- och Tändsticksmuseum

Stockholm
1.5h.
Lär dig om snusets historia. En snusexpert som guidar er genom provningen. Provning av olika sorters snus och luktnus.
Alla som vill få en inblick i ett oändligt snusuniversum och du får lära dig allt om löst snus, portionssnus, smaksatt snus, miniprillor och mycket mer.
Minimiålder 18 år. Medtag legitimation.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3257

149,00
Snusprovning
395:-
kr.149
Totalt: 395:- Totalt: