0
AKTIVERA PRESENTKORT BYT PRESENTKORT KUNDSERVICE VANLIGA FRÅGOR OM GO DREAM BLI SAMARBETSPARTNER PARTNERPORTAL
Gourmet

Presentkort till en gourmetupplevelse 

Är du på utkik efter en present till honom eller henne som sätter pris på en gourmetmiddag? Så har du kommit till rätt ställe. En god och minnesvärd måltid är en perfekt present till en som du tycker om, då det är något som ni kan göra tillsammans. Vi har ett stort utbud av gourmetupplevelser som vill skämma bort dina smaklökar.

8 Upplevelser
Gourmetmiddag för 2
Gourmetmiddag för 2
1.199:-
Sushi för 2
Sushi för 2
299:-
Middag för 2
Middag för 2
699:-
Matvandring i Göteborg
Matvandring i Göteborg
680:-
Lyx övernattning på Villa Strandvägen
Lyx övernattning på Villa Strandvägen
5.395:-
Gastronomisk sommarvandring i Åre
Gastronomisk sommarvandring i Åre
890:-
Gastronomisk Vintervandring
Gastronomisk Vintervandring
790:-
Lyxbrunch för 2
Lyxbrunch för 2
595:-

Om det ska vara dina egna smaklökar som ska skämmas bort eller om det är någon som du tycker om, så hittar du den riktiga gourmetupplevelsen på den här sidan. Ett presentkort till en gourmetmiddag vill vara den upplagda presenten vad du än letar efter. Om det är en födelsedagspresent, bröllopspresent eller en annorlunda julklapp.


Ge ett gourmetpresentkort till matälskaren

Gourmetmat ska upplevas i sällskap med andra och därför är det flesta av våra presentkort till två eller flera personer. Vårt stora utbud av gourmetupplevelser ger dig möjlighet att prova lite olika upplevelser.

Vill du gärna skämma bort dig själv eller en som du känner med ett presentkort till en gourmetupplevelse? Så ta dig en titt på vårt utbud av gourmetmiddag och kulinariska upplevelser.


Lär dig mer om gourmetmat

Vill du gärna veta mer om god mat och vin, så vill ett upplevelsespresentkort till en av våra många provningar och kurser vara perfekt. Här kan man smaka på bland annat läcker öl och vin, kanske lära sig hur man gör sushi från grunden eller lära sig hur man egentligen ska grilla.