Skärgårdskajak för 2
Få två underbara och stämningsfulla dagar för er själva på vattnet

Paddla ut i vackra Bohuslän i havskajak och upplev västkustens storslagna skärgård från vattnet.

Skärgården är full av skönhet och ni paddlar runt Lysekil med dess rika djurliv. Kajakturen sker på egen hand och i er egen takt. Ni får en karta innan avfärd där rutten är utmarkerad med övernattningsställen och lägerplatser.

 

Personalen på Nautopp kommer gärna med förslag och goda råd om ni önskar det. Vill ni ta en paus och titta på de gamla husen i hamnen på idylliska Stora Kornö eller dyka ner i det salta havsvattnet gör ni det. Ni bestämmer själva vad ni vill utforska och när ni vill slå läger eller bara gå i land för att ta en liten paus.

 

Njut av oförglömlig natur och massor av frisk luft när ni ljudlöst paddlar förbi uddar och skär. Med er får ni all nödvändig utrustning för en 2-dagars kajaktur med övernattning. Det enda ni ska ta med är lite kläder, mat och sovsäckar.

 

Detta är det perfekta presentkortet till bröllopsparet, till de nyförälskade eller till era vänner som förtjänar en upplevelse av skärgårdens idyll.

Totalt sett 1 underbar partner

Grebbestad

Grebbestad
Upplevelsen varar i 2 dagar.
Ett tält för 2 personer, 2 liggunderlag, 4 vattentäta packpåsar samt ett stormkök inklusive gas.
Presenkortet gäller för två personer.
Observera att det finns viktig bokningsinformation att läsa på www.godream.se som du hittar genom att logga in med ditt presentkort. Resa till och från Lysekil är inte inkluderad i priset. Observera att din bokning är bindande!

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 2379

149,00
Skärgårdskajak för 2
4.999:-
kr.149
Totalt: 4.999:- Totalt: