+2 miljoner har testat våra upplevelser

Rymdresa

Bli co- pilot i ett raketflyg och res till världens ände

Rymdresa

Omkring Rymdresa

Bli co- pilot i ett raketflyg och res till världens ände ut i galaxen. Du sitter vid sidan av en astronaut pilot, på din resa som startar nästan lodrätt i en vinkel på 75 grader, där du känner av det kraftiga trycket av cirka 2,5 G.

 

På vägen upp kommer du att känna tyngdlöshet, och på en höjd av ca 70-80.000 fot (ca. 21-25 km), kommer du att märka att himlen börjar mörkna. När du har nått målet uppe på 200.000 fot (ca. 61 km), kommer du att uppleva ett fantastiskt panorama över vår planet och rymd och märka det ändlösa kolsvarta universum. Under dig kan du se jordens krökta båge.

 

Som mest får du flera minuter av tyngdlöshet när du svävar över vår vackra blå planet. Sedan börja resan mot jorden igen.

På vägen ner konfigureras rymdfärjans position och utför många olika manövrar och rotationer. Du kommer att uppleva en magnifik utsikt, tills du slutligen landar på marken igen.

 

Under utbildningen kommer du att få en grundlig astronaututbildning och noggranna förberedelser i att flyga rymdfarkost. Du kommer att testa din rymddräkt och hjälm och därefter kommer du att genomgå en serie av läkarundersökningar och medicinska tester, så säkerheten för dig och ditt flyg är garanterad.

Detta är rymdturism i toppklass! Bli bland de första som landar och sätter fötterna på marken igen.

LÄS SPECIELLA VILLKOR VID KÖP AV DENNA UPPLEVELSE

bra att veta

Varaktighet:
Ca. 5 dagar inklusive träning.
Inklusive:
Astronautträning och förberedelser inför flygning av rymdfarkost. Läkar- och hälsoundersökning. Flygtur till världens ände som co-pilot i rymdfarkost, med säkerhetsmässigt hög standard.
Gäller för:
Presentkortet gäller för 1 person och åldersgränsen är från 18 år. Upplevelsen kräver en frisk och normal fysik.
Viktig info:
Priset är baserat på en dollarpris på $150.000. Det slutgiltiga priset i svenska kronor är beroende av dagskursen. Kontakta GO DREAM för ytterligare information.

Tidigare recensioner

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 1.399.000:-
kr.149
Rymdresa
Totalt: 1.399.000:- Totalt:
bottom: 140,