Rymdresa
Bli co- pilot i ett raketflyg och res till världens ände

Ta chansen att få en plats som en passagerare i en rymdraket som flyger ut var världen slutar och var den stora rymden börjar.

 

Innan avgång till rymden vill det förekomma en 3-dagars utbildning tillsammans med besättningen. Under utbildningen vill du få en grundlig astronautträning och förberedelse till flygning i en rymdraket. När besättningen har lärt dig att agera som en astronaut och dina läkarundersökningar och hälsotester är godkända är det avgång!

 

Uppe på en höjd på ca 70–80,000 fot vill du uppleva att himlen börjar bli mörk. Helt uppe vid målet på 350,000 fot kommer du att känna av den kolsvarta rymden och under dig är jordens böjda kurva.

 

På sin topp får du flera minuter till att njuta av synen på vår vackra blåa planet i kontrast till det överväldigande gigantiska svarta universumet. Härefter börjar resan mot jorden igen.

 

 

På vägen ner vill rymdraketen inta flera positioner och göra olika manövrar och rotationer. Du vill uppleva en storslagen panoramautsikt innan du till slut landar och kan sätta fötterna på jorden igen.

 

Det här är rymdturism i allra högsta klass – och du har möjligheten för att vara bland de första!

 

https://godream.se/rymdresa-villkor/

 

 

 

 

Ca 3 dagar inklusive träning samt 5 dagar på lyxhotell.
Astronautträning och förberedelser inför flygning av rymdfarkost. Läkar- och hälsoundersökning. Flygtur till världens ände som co-pilot i rymdfarkost, med säkerhetsmässigt hög standard. 5 extra övernattningar på lyxhotell samt flyg till och från USA är inkluderat i priset.
Presentkortet gäller för 1 person och åldersgränsen är från 18 år. Upplevelsen kräver en frisk och normal fysik.
Priset är baserat på en dollarpris på $274.000. Det slutgiltiga priset i svenska kronor är beroende av dagskursen. Kontakta GO DREAM för ytterligare information.5 extra övernattningar på lyxhotell samt flyg till och från USA är inkluderat i priset.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 2755

149,00
Bortlagen produkt