Kör supersportbil

Upplev drömmen och prova en av världens mest berömda supersportbilar

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 995:- 796:-
kr.149
Kör supersportbil
Totalt: 796:- Totalt:
Payment icons
Kör supersportbil

Nu har du möjligheten till en helt unik upplevelse, i en helt unik bil. Välj mellan Ferrari 458 eller Lamborghini Gallardo Superleggera i Malmö och Helsingborg. I Stockholm,Västerås, Örebro, Linköping och Göteborg kan du välja mellan Ferrari 458 och Lamborghini Huracan.

Upplev drömmen och prova en av världens mest berömda supersportbilar och få en oförglömlig körupplevelse. Bägge supersportbilar med en toppfart på över 325km/h. Kom och upplev den extrema accelerationen när du kör från 0-100km/h på under 4 sek. Känn vad över 500 hästkrafter gör med dig och en bil.

Du blir ledsagad av en professionell instruktör, både innan och under turen, som guidar dig omkring körtekniken och som samtidigt ger dig en inblick i bilens egenskaper, så du får den optimala känslan av att köra en äkta supersportbil.

Luta dig tillbaka i förarsätet och få en unik upplevelse på allmän väg.

Gläd dig, och glöm inte kameran!

 

15 min på allmän väg i Helsingborg och Malmö alternativt 8 kilometer på allmän väg i Stockholm,Västerås, Örebro, Linköping och Göteborg.
Kör själv-upplevelse på allmän väg. Guidad av en professionell instruktör
Alla med bensin i blodet! Gäller för 1 person, nykterhet och körkort är ett krav.
Påverkade personer kommer att avvisas direkt! Åldersgräns är 18 år och giltigt körkort skal visas upp innan turen. Turen föregår med en professionell instruktör som guide. Max längd är 205 cm och max vikt är 130 kg. De svenska trafikreglerna skal naturligtvis också följas. Självrisk på 25 000 kr samt en friskrivningsklausul måste undertecknas före körning.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i