Prova på Poledance för 2
Prova på Poledance för 2

 

Poledance är inte bara en effektiv och bra träning för hela kroppen - det är också oerhört roligt.

 

Med vår svettiga poleträning tar vi hela gruppen till nya höjder och ni blir en upplevelse rikare.

 

Ni kommer att få lära er gå rätt, snurra, dansa och allt annat som hör till samtidigt som kroppens alla muskler får en riktig genomkörare. Självklart med koreografi och musiken du älskar, det blir inte bättre än så här! Du behöver inga förkunskaper för att träna i en klass, alla klarar av det!

 

Räkna med några blåmärken och ömma muskler men det är det värt. Hela din kropp kommer att bli smidigare samtidigt som ni har kul.

Vi börjar med uppvärmning utan stolpe där vi nyttjar golvet. Sedan blandar vi teknik och koreografi under hela klassen.

 

Första gången känns lite ovant, men vi lovar att ni är snabbt inne i det! Eftersom alla fokuserar på sina rörelser har ingen tid att titta om någon gör fel så släpp alla hämningar och låt kroppen andas.

 

Vi lovar att ni kommer att älska det!

 

 

Totalt sett 1 underbar partner

Studio Dancing Queen AB

Stockholm
Ca 1 timme.
Upplevelsen prova på poledance för två är en utmärkt present att dela med bästa vännen eller prova en alternativ motionsform som också är kul.
Poleträning tar alla till nya höjder och ni blir en upplevelse rikare.
Vänligen kontakta Dancing Queen för bokning av upplevelsen. Man ska vara 14 år och alla under 18 år måste ha med en målsmans underskrift som ska överlämnas vid kursens start. Vanliga träningskläder, gärna shorts/hot pants/kortare byxor, inga skor behövs. Använd helst inte hudlotion på kroppen och händerna samma dag.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3459

149,00
Prova på Poledance för 2
500:-
kr.149
Totalt: 500:- Totalt: