Prova att köra hundspann

 

Bli förtrollad. Ta ett första steg in i vår värld. Känn kraften, kärleken från hundarna och njut av den fantastiska naturen.

 

Den här turen startar med en lektion i hundspannskörning. Håll i släden, böj på knäna och använd bromsen. Efter det är det dags att möta hundarna och få på selarna. När hundarna selats fast i sina spann så är det dags för oss att bli helt klar, dra igen overallen, få på vantarna och slå på kameran! Hundarna är proffs, vilket våra gäster oftast inte är. Vi tar det lugnt och försiktigt till en början och snart har ni kommit på hur det går till. Kom bara ihåg att använda bromsen!

 

På den här turen kör du ett eget spann. Det finns också möjlighet att du och din vän kan dela på ett spann. Vi stannar till efter cirka 30 minuter för att sträcka på benen, byta förare eller kanske ta en bild. Här stannar vi max 5 minuter för att sedan återuppta vår färd genom vinterlandskapet. Efter ytterligare cirka 30 minuter så är vi halvvägs och stannar för en lättare sopplunch. Vi gör upp en eld, värmer oss och kokar naturligtvis kaffe. Efter lunch vänder vi spannen och kör hemåt.

 

När vi kommer hem så väntar snacks för hundarna och en välförtjänt kram till alla som jobbat framför släden. Sen tar vi av selarna och släpper hem hundarna till deras hundgårdar.
Nu är det bara att komma ur overallen och göra sig redo för nästa äventyr!

 

Ingår:
Vinterskor och skoteroverall

Ingår ej:
Transfer till och från kenneln
Mössa och handskar

 

Totalt sett 1 underbar partner

Wild Lapland

Lycksele
Ca 4h.
På den här turen kör du ett eget spann. Det finns också möjlighet att du och din vän kan dela på ett spann. Turen är för en person, ca 4 timmar, beroende på väder och snöförhållanden. Ingår: Vinterskor och skoteroverall. Ingår ej:Transfer till och från kenneln. Mössa och handskar
Alla som vill prova och lära sig att köra hundspann.
Vänligen kontakta Wild Lapland för bokning och upplys att du har ett värdebevis från Go DreamTel : 0739140472Ingår:Vinterskor och skoteroverall.Ingår ej:Transfer till och från kenneln.Mössa och handskar.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3276

149,00
Prova att köra hundspann
1.950:-
kr.149
Totalt: 1.950:- Totalt: