Öppet presentkort
Ett öppet presentkort ger mottagaren möjlighet att själv välja sin upplevelse
Öppet presentkort

 

Mottagaren väljer fritt bland alla upplevelser
När möjligheterna är så många är det också svårt att välja. Därför har vi ett öppet presentkort som ger mottagaren möjlighet att själv välja upplevelse. Med ett öppet presentkort kan mottagaren själv välja mellan alla upplevelser på godream.se. Kanske är det en tur i en luftballong, köra Ferrari, eller en mysig hotellövernattning för två - möjligheterna är många.

 

Du ska bara välja pris
Du anger bara beloppet i beställningsöversikten. Om du t ex önskar att ge en upplevelse för 500 kr ska du bara skriva 500, eller om du vill ge bort en liten större summa t.ex. 2000 kr, skriver du helt enkelt 2000 (minsta summa är 50 kr).

Praktiskt om aktivering av presentkort
Vad händer om det öppna presentkortets belopp är mindre än den upplevelse som mottagaren önskar sig? Mottagaren har alltid möjlighet för att lägga till mellanskillnaden, eller köpa flera upplevelser samtidigt.

 

Vad händer om presentkortets belopp är större än den upplevelse som mottagaren önskar sig? Den summa som blir över sparas på det öppna presentkortet så att du kan köpa fler upplevelser vid ett annat tillfälle!

Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum. Var uppmärksam på att upplevelserna kan ändras, utgå eller stiga i pris.
Beror på vilken upplevelse du väljer. Våra upplevelser finns över hela landet och även i utlandet.
Till alla som vill överraskas med en fin upplevelse.
Presentkortet kan inte användas direkt hos våra partner, men som betalningsmedel för en särskild upplevelse på vår hemsida godream.se. Det är möjligt att välja fler upplevelser på samma presentkort, och det är även möjligt att spara restbeloppet om upplevelsen är billigare än upplevelsepresentkortets värde. Är den önskade upplevelse också dyrare är det möjligt att själv betala lite extra.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 2763

Minsta belopp är 50:- SEK
149,00
Öppet presentkort
Valfritt belopp
kr.149
Totalt: 0:- Totalt: