Presentkort Guld
Med ett presentkort guld ger du mottagaren möjligheten att själv välja sin upplevelse.

Ge bort en upplevelsepresent med stor valfrihet! Vi vet att det kan vara svårt att välja present ibland, och därför har vi försökt att göra givandet lite enklare.

 

Med Presentkort guld kan man nämligen själv välja vilken av alla spännande upplevelser man vill prova. Det ska vara enkelt att ge!

Har du fått Presentkort Guld i gåva?

 

Grattis, då har du har fått en upplevelse som du faktiskt får lov att välja helt själv! Kika bara igenom vårt spännande sortiment, välj en ny upplevelse, och använd sedan Presentkort Guld som betalning när du går till din kundvagn.

För att betala med Presentkort Guld fyller du i det ID-nummer och den aktiveringskod som står på presentkortet du fått. ID-numret och aktiveringskoden skrivs in under ”betala med ett öppet presentkort” i din kundvagn. Därefter väljer du enkelt ”Gå till kassan” för att slutföra ditt köp och få tillgång till din nya upplevelse!

Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum. Var uppmärksam på att upplevelserna kan ändras, utgå eller stiga i pris.
Beror på vilken upplevelse du väljer. Våra upplevelser finns över hela landet och även i utlandet.
Till alla som vill överraskas med en fin upplevelse.
Presentkortet kan inte användas direkt hos våra partner, men som betalningsmedel för en särskild upplevelse på vår hemsida godream.se. Det är möjligt att välja fler upplevelser på samma presentkort, och det är även möjligt att spara restbeloppet om upplevelsen är billigare än upplevelsepresentkortets värde. Är den önskade upplevelse också dyrare är det möjligt att själv betala lite extra.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3335

149,00
Presentkort Guld
1.000:-
kr.149
Totalt: 1.000:- Totalt: