Konfirmation – gör konfirmanden rik på upplevelser

Hitta den rätta konfirmationspresenten

Konfirmationen är en speciell dag som konfirmanderna har sett fram emot under lång tid. Symboliskt sett är det den dagen då dopet bekräftas, och för vissa innebär det även att man träder in i ett nytt stadie av livet, på väg mot vuxenvärlden.

Därför är det extra roligt att fira konfirmanden med en personlig present som såklart gör konfirmanden glad, men också är något som hen kan att minnas under lång tid framöver. Dock kan det vara svårt att hitta den rätta presenten, speciellt när det ofta står ”pengar” högst upp på önskelistan.

Om du är en av dem som tycker att det är trist att ge pengar i present, så ska du definitivt fortsätta läsa. Vi på GO DREAM råder dig nämligen till att slopa de trista papperslapparna och i stället fira konfirmanden med ett minne för livet – en upplevelsepresent. Gör konfirmanden rik på upplevelser i stället för på pengar.

55 Upplevelser

Hos GO DREAM hittar du riktigt många olika upplevelser, anpassade för alla olika åldrar, prisklasser och personligheter. Dessutom väljer du mellan upplevelser för en, två eller flera personer – så att konfirmanden kan ta med kompisgänget ut och uppleva. Därför hittar du säkert den rätta upplevelsen till konfirmanden som ska firas här nedanför – oavsett om hen tycker mest om wellness, resor, adrenalin eller äventyr.


Den perfekta konfirmationspresenten till tjejer

Som alltid när man är på presentjakt är det viktigt att utgå från vilken typ av personlighet mottagaren har. Det gäller såklart även när du ska köpa konfirmationspresent till en ung tjej. Vem är hon, vad tycker hon om att göra, har hon några speciella fritidsintressen? Kanske är en lyxig ansiktsbehandling eller en lärorik sminkkurs något för henne? Eller är hon den mer aktiva, sportiga typen som föredrar något fartfyllt eller lekfullt såsom att spela bumperballs eller paintball med kompisarna? Om hon gillar äventyr kanske en utflykt till Skånes sydspets för att prova på Paragliding är det helt rätta? Det är i alla fall en present hon sent kommer att glömma.


De mest populära konfirmationspresenterna till killar

Som vi tidigare nämnt spelar personlighetstypen en stor roll när det gäller att hitta den rätta konfirmationspresenten – det gäller såklart även när man är på jakt efter en gåva till en ung kille. Gillar han kanske kluriga utmaningar? Då passar upplevelsen Escape Room utmärkt, där han och kompisgänget ska försöka lösa gåtor för att ta sig ut ur ett låst rum. Om han i stället är typen som gillar att kolla på TV-serier, och som många andra blivit helt fast i den norska ungdomsserien SKAM – ge honom upplevelsen SKAM-safari i Oslo. Om har är den sportiga typen kanske det i stället passar perfekt med en kurs där han får lära sig paddla forskajak? Oavsett vem han är, finns det garanterat något i GO DREAMs sortiment för just honom.


Konfirmationspresenter som passar både killar och tjejer

GO DREAMs upplevelsesortiment passar såklart bra både till killar och tjejer – allt beroende på vilken personlighetstyp, och vilka intressen han eller hon har. Förutom personlighetstyp kan det också vara den budget man tänkt att lägga på konfirmationspresenten som sätter begränsningar. Om du har en lite mindre budget att röra dig mellan kan vi rekommendera en upplevelse för en eller flera personer med inträde till Tivoli i Köpenhamn, en underhållande paintballmatch eller kanske ett mysigt cafébesök för två personer. Om du vill slå på stort kan du i stället ge bort en tur i luftballong, en porträttfotografering eller personal shopping.

Kanske vill du i stället att konfirmanden ska få lära sig något nytt? I så fall ska di kika närmare på våra kurser. Här finns både en kurs i matlagning för ungdomar, prova på en shapesklass där konfirmanden får en danslektion, och en parfymkurs där man får framställa sin helt egna parfym – bland mycket annat.


Konfirmationspresent i sista-minuten

Är du ute i sista ögonblicket? Kanske är det imorgon, eller rentav om ett par timmar som den där konfirmationen du så förargligt hade glömt av äger rum? Ingen fara, på GO DREAM har vi några snabba lösningar för dig som kanske råkar vara lite glömsk, eller väl mycket tidsoptimist ibland. Du väljer helt enkelt leveransmetoden e-presentkort när du kommit till kassan här på GO DREAM, så kommer presentkortet att landa i din e-post-inkorg inom några minuter. Därefter är det bara att skriva ut det därhemma, snabbt och smidigt, och vips så var den coola, unika och personliga konfirmationspresenten klappad och klar.

Om det dessutom är så att du gärna vill ge en upplevelsepresent till konfirmanden, men inte kan bestämma vilken av alla upplevelser som passar bäst, så kan du köpa ett öppet presentkort. Med den kan konfirmanden nämligen själv välja vilken av alla GO DREAM-upplevelser han eller hon vill komma ut på.

Om det i stället skulle vara så att konfirmanden hittat en annan upplevelse på godream.se, som hen tycker verkar ännu mer spännande, går det alltid att byta den upplevelse man mottagit mot någon av våra andra här på hemsidan. Bytet är kostnadsfritt (men det är också möjligt att betala mellanskillnad om man vill ha en dyrare upplevelse, eller att få mellanskillnaden tillgodo på ett öppet presentkort från GO DREAM om den upplevelse man vill ha är billigare) och kan ske upp till två år efter presentkortets inköpsdatum.