Polaräventyr

There and back again! Chasing the lights!

Polaräventyr

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 12.400:-
kr.149
Polaräventyr
Totalt: 12.400:- Totalt:
Payment icons
Polaräventyr

 

Upplev dom två bästa sakerna i livet. Köra ditt eget hundspann genom skogen och spendera natten ute i en tältkåta till den sprakande elden i kaminen.

Efter en hel dag på släden så kommer vi fram till vår camp. Nu är det dags att börja jobba på riktigt. Hundarna ska tas om hand, selas av, matas och göras klara för natten, vi ska göra eld för att värma upp tältkåtorna och sen är det äntligen dags för middag. Här på campen finns varken ström eller rinnande vatten, det betyder att det kommer att vara både knäpptyst och kolsvart på natten.

 

Vi träffas klockan 1300 vid vår kennel. Här får ni låna overaller och skor och vi går igenom all utrustning och kollar så att vi har allt vi behöver. Vi börjar med en säkerhetsgenomgång innan vi släpper ut hundarna och selar på dem och sätter fast dem i spannen. Och så åker vi! Hundarna springer, och äntligen har äventyret börjat på riktigt.

 

Middag lagar vi över öppen eld någonstans längs vägen och på eftermiddagen så kommer vi fram till vår camp. När allt jobb är klart och middagen är uppäten så finns det lite fri tid till att göra vad ni vill. Kanske ta en promenad med snöskor? Dricka mer kaffe framför brasan eller bara ligga på ett renskinn i snön och titta efter norrskenet.

 

Natten spenderar vi i en uppvärmt tältkåta. Ni sover på renskinn i varma sovsäckar och självklart finns det tillräckligt med ved för att hålla elden vid liv hela natten om ni vill.

 

På morgonen så börjar vi med att mata hundarna så att dom hinner vila och smälta maten innan det är dags att springa igen. Sen är det frukost för oss och dags att packa ihop. Vi spenderar förmiddagen på släden, och vid 1200 landar vi hemma i kenneln där vi selar av hundarna och släpper hem dom igen. Och så är äventyret över för den här gången.

 

Den här turen kräver god fysisk kondition.

2 dagar och 1 natt under stjärnklar himlen.
Turen är för två personer, två hela dagar och en natt, mat är inkluderat i priset.Ingår:.Vinterskor och skoteroverall, sovsäck, pannlampa, lunch och middag dag 1, frukost och lunch dag 2. Ingår ej: Transfer till och från kenneln och mössa och handskar.
Alla som vill uppleva ett äventyr för livet.
Vänligen kontakta Wild Lapland för bokning och upplys att du har ett värdebevis från Go Dream Tel : 0739140472 Ingår: Vinterskor och skoteroverall Sovsäck Pannlampa Lunch och middag dag 1, frukost och lunch dag 2. Ingår ej: Transfer till och från kenneln. Mössa och handskar Det kan vara allt från +5 till -40 grader. Vi är ute hela tiden Ingen elektricitet eller rinnande vatten på campen Utedass Den här turen kräver god fysisk kondition.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i