Polaräventyr
There and back again! Chasing the lights!

 

Upplev dom två bästa sakerna i livet. Köra ditt eget hundspann genom skogen och spendera natten ute i en tältkåta till den sprakande elden i kaminen.

Efter en hel dag på släden så kommer vi fram till vår camp. Nu är det dags att börja jobba på riktigt. Hundarna ska tas om hand, selas av, matas och göras klara för natten, vi ska göra eld för att värma upp tältkåtorna och sen är det äntligen dags för middag. Här på campen finns varken ström eller rinnande vatten, det betyder att det kommer att vara både knäpptyst och kolsvart på natten.

 

Vi träffas klockan 1300 vid vår kennel. Här får ni låna overaller och skor och vi går igenom all utrustning och kollar så att vi har allt vi behöver. Vi börjar med en säkerhetsgenomgång innan vi släpper ut hundarna och selar på dem och sätter fast dem i spannen. Och så åker vi! Hundarna springer, och äntligen har äventyret börjat på riktigt.

 

Middag lagar vi över öppen eld någonstans längs vägen och på eftermiddagen så kommer vi fram till vår camp. När allt jobb är klart och middagen är uppäten så finns det lite fri tid till att göra vad ni vill. Kanske ta en promenad med snöskor? Dricka mer kaffe framför brasan eller bara ligga på ett renskinn i snön och titta efter norrskenet.

 

Natten spenderar vi i en uppvärmt tältkåta. Ni sover på renskinn i varma sovsäckar och självklart finns det tillräckligt med ved för att hålla elden vid liv hela natten om ni vill.

 

På morgonen så börjar vi med att mata hundarna så att dom hinner vila och smälta maten innan det är dags att springa igen. Sen är det frukost för oss och dags att packa ihop. Vi spenderar förmiddagen på släden, och vid 1200 landar vi hemma i kenneln där vi selar av hundarna och släpper hem dom igen. Och så är äventyret över för den här gången.

 

Den här turen kräver god fysisk kondition.

Totalt sett 1 underbar partner

Wild Lapland

Lycksele
2 dagar och 1 natt under stjärnklar himlen.
Turen är för två personer, två hela dagar och en natt, mat är inkluderat i priset.Ingår:.Vinterskor och skoteroverall, sovsäck, pannlampa, lunch och middag dag 1, frukost och lunch dag 2. Ingår ej: Transfer till och från kenneln och mössa och handskar.
Alla som vill uppleva ett äventyr för livet.
Vänligen kontakta Wild Lapland för bokning och upplys att du har ett värdebevis från Go DreamTel : 0739140472Ingår:Vinterskor och skoteroverallSovsäckPannlampaLunch och middag dag 1, frukost och lunch dag 2.Ingår ej:Transfer till och från kenneln.Mössa och handskarDet kan vara allt från +5 till -40 grader.Vi är ute hela tidenIngen elektricitet eller rinnande vatten på campenUtedassDen här turen kräver god fysisk kondition.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3278

149,00
Polaräventyr
12.400:-
kr.149
Totalt: 12.400:- Totalt: