Paintball
Färgglad smärta med en rejäl dos adrenalin, spänning och action!
Paintball

 

Om du tycker om paintball kommer du älska Delta Force Paintball Stockholm! Sedan 1989 har Delta Force försett förstklassiga paintballupplevelser, för kunder så unga som 10 år. Våra tidigare kunder inkluderar kändisar, filmstjärnor, sportpersonligheter och även kungligheter – men du behöver självklart inte ha kändisstatus för att spela. Alla är en VIP hos Delta Force Paintball Stockholm!

 

På Delta Force 5 banor kan du och dina nära och kära komma närmre i denna taktiska upplevelse. Kanske är det företagets teambuildingdag ni håller här? Oavsett med vem eller av vilken orsak, så ska ni förvänta er en dag med spänning, adrenalin, där man får briljera med sitt taktiskt tänkande och pricksäkerhet.

 

Med förstklassig utrustning och instruktörer går ni igenom spelets regler och väldigt strikta säkerhet, därefter delas ni upp i lag, där ni med olika missioner ska ta era poäng och i slutet av dagen stå som vinnare!Välkommen till en oförglömig dag!

Totalt sett 1 underbar partner

DF Paintball Sweden AB

Malmö
Ca. 7-8 timmar inkl. pauser.
Entré, utrustning samt 100 kulor per person.
För 2 adrenalinsökande personer.
Efter avtal. All bokningsinformation får du på www.godream.se när du loggat in med ditt presentkort.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3339

149,00
Paintball
295:-
kr.149
Totalt: 295:- Totalt: