Osynlig utställning för familjen
Kan en timme i blindhet öppna dina ögon?
Osynlig utställning för familjen

Res in i en osynlig värld och låt din känsel, hörsel och luktsinne guida dig genom totalt mörker när du besöker osynlig utställning. Denna unika interaktiva upplevelse ger dig möjlighet att förstå hur livet är utan ett av våra viktigaste sinnen - synen. Du kommer att ledas genom utställningen av guider som själva är synskadade.När du går genom utställningen kommer du att uppmuntras att fokusera och lita på dina andra sinnen när du upplever olika vardagliga livssituationer som t ex att korsa en väg, beställa och betala för en kopp kaffe eller plocka fram de rätta ingredienserna för din måltid. Olika lukter och ljud kommer att påverka hur du uppfattar världen omkring dig när du går genom utställningen utan att förlita dig på din syn.När du har gått genom utställningen kommer du att kunna lära dig om olika saker som används av synskadade personer i deras dagliga liv, såsom talande klockor och punktskrift-skrivare.

Totalt sett 1 underbar partner

INVEXHIB STOCKHOLM AB

Stockholm
Ca 75 min.
Entré till osynlig utställning för två personer samt tre barn.
Presenkortet gäller för två personer samt tre barn.
Vänligen se osynlig utställnings öppetider på www.osynligutstallning.se Utställningen rekommenderas från 7 år och uppåt. Sista turen startar 18:45. All bokningsinformation får du på www.godream.se när du loggat in med ditt presentkort.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3478

149,00
Osynlig utställning för familjen
450:-
kr.149
Totalt: 450:- Totalt: