OM OSS

Hos oss på GO DREAM lever och andas vi upplevelser.

Vi tänker i upplevelser, drömmer om upplevelser och förverkligar våra drömmar.

Vi har därför gjort det till vår mission att erbjuda dig ett brett sortiment av ett stort antal olika upplevelser. Låt dig inspireras av av vårt utbud och krydda din tillvaro med en värld av adrenalin, smaker, äventyr, hälsa, skönhet och lek. Var med om att just dina drömmar går i uppfyllelse!

 

Att uppleva är att leva

Vi på GO DREAM ser upplevelser som en gåva till livet.

Det ska vara enkelt att hitta nya, spännande, romantiska och unika upplevelser som kan förgylla vardagen. Vi erbjuder dig därför upplevelser i alla prisklasser och för alla smaker.

 

En present man minns

Vi är helt övertygade om att en upplevelse varar för evigt. Kommer du ihåg vad du fick i julklapp eller födelsedagspresent förra året? Kanske... Men du kan vara säker på att den som får en upplevelse aldrig glömmer den.

 

Vad drömmer du om?

Du kommer att ångra det du aldrig vågade uppleva. Har du en hemlig dröm om att få köra en stridsvagn, flyga ballong, gå på månen, kyssa en tiger, eller kanske något helt annat? Skriv då till oss, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig med att få din dröm att gå i uppfyllelse.

Välkommen in i en värld full av upplevelser!

 

GO DREAM har sitt huvudkontor i Köpenhamn, där cirka 50 anställda arbetar. Du kontaktar oss lättast via e-post info@godream.se eller telefon 08-52 50 24 06 (måndag till fredag kl. 9.00-15.00, samt lördag kl. 9.00-14.00)

Du kan se hela vårt upplevelseteam här.