Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 480:-
kr.149
Möt havsuttrar på den Blå Planet
Totalt: 480:- Totalt:
Payment icons
Möt havsuttrar på den Blå Planet

Kom nära de söta havsuttrarna

Möt havsuttrar på den Blå Planet

Omkring Möt havsuttrar på den Blå Planet

Det finns inget så minnesvärd som närkontakt med havets fantastiska djur. Närkontakt med havsuttrar är din möjlighet att träffa de bedårande havsuttrarna Mojoe och Agnes i akvariet.

 

Du kommer in i deras anläggning, där du har möjlighet att mata och aktivera de två busmakarna - och fördjupa dig i deras värld som aldrig förr. Du kommer att åtföljas av en djurskötare och en berättare som informerar om djuren, deras historia och deras sätt att leva. De kommer också att guida dig i hur du matar Mojoe och Agnes. Och de är naturligtvis redo att svara på alla dina frågor om de två lekfulla havsuttrarna.

bra att veta

Varaktighet:
45 minuter.
Inklusive:
En genomgång med information om havsuttern, deras livsstil och kroppsliga funktioner samt hur man interagerar med djuren. Observera att inträdesbiljett måste köpas om du inte har säsongskort till Den Blå Planet.
Gäller för:
Presentkortet gäller för 1 person.
Viktig info:
Barn måste vara 5 år eller äldre för att delta, och barn under 10 år måste ledsagas av en vuxen. Observera att inträdesbiljett måste köpas om du inte har säsongskort till Den Blå Planet.

Tidigare recensioner

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment