Lagerstatus: På lager

149,00
Bortlagen produkt
Payment icons
Inaktiv - Möt hajar på den Blå Planet

Komma helt nära dom ivriga hajar

Inaktiv - Möt hajar på den Blå Planet

Omkring Inaktiv - Möt hajar på den Blå Planet

Det finns inget så minnesvärt som närkontakt med havets fantastiska djur. Närkontakt med hajar är din möjlighet att träffa de fascinerande djuren på andra sidan akvariet, där du kan mata och aktivera dem - och fördjupa dig i deras värld.

 

Både en djurskötare och en berättare kommer att följa dig när du kommer bakom kulisserna på vår största akvarium, Oceanen, som rymmer både hammarhajar och rockor. Först genomgår vi djurets historia, livsstil och kroppsfunktioner, och sedan vid poolkanten, en bredd hand från djuren själva.

Vi kommer att guida dig om hur du matar hajarna, och vi är redo att svara på alla dina frågor.

Detta är det unika presentkortet för bror, syster, flickvän eller för dem som har alltid velat komma nära hajar och andra exotiska djur.

bra att veta

Varaktighet:
45 minuter.
Inklusive:
Besök vid oceanet och matning av hajar. Efter matning information om hajar, deras livsstil och kroppsliga funktioner samt hur man interagerar med djuren.
Gäller för:
Presentkortet gäller för 1 person.
Viktig info:
Barn måste vara 8 år gammal eller äldre för att delta, och barn under 10 år måste ledsagas av en vuxen. Observera att inträdesbiljett måste köpas om du inte har säsongskort till Den Blå Planet.

Tidigare recensioner

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment