Modell för en dag
Bli toppmodell för en dag

 

 

Gläns som toppmodellerna Tyra Banks, Kate Moss & Heidi Klum. Låt Modelhouse pyssla om och styla dig till en stjärna!

 

Har du någon gång drömt om att få chansen att likna personerna på de prestigefulla omslagen som dagligen omger oss? På Modelhouse har du chansen att förvandla fantasi till verklighet och bli modell för en dag!

 

Sotiga ögon eller galasmink? Vårt professionella team står redo att förvandla dig till en stjärna!

 

En makeup artist hjälper dig att få den look du vill ha. Tillsammans med våra fotografer tar du modebilder där du själv väljer hur måga du vill köpa. Den glittrande, glamorösa känslan sitter kvar långt efter att fotoblixtrana slocknat.

Totalt sett 1 underbar partner

Model House Sweden AB

Stockholm
ca 2-3 timmar med reservation att förseningar kan förekomma.
Styling av makeup artist samt fotografering av en professionell fotograf och en valfri bild.
Sweden Modellhouse.
Vänligen kontakat modellhouse för bokning, tel 08-20 00 71 I upplevelsen ingår en digital bild att behålla, fler bilder kan köpas till på plats. Hårstyling ingår ej men det finns produkter och locktång/plattång på plats.Kom gärna osminkad, om du använder smink så ha så lite som möjligt.För mer information läs modellhouse villkor : www.modelhouse.se

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3272

149,00
Modell för en dag
489:-
kr.149
Totalt: 489:- Totalt: