Minikryssning Oslo - Vardag
2 nätter med DFDS Seaways för 2 personer
Minikryssning Oslo - Vardag

Välkommen ombord på ert flytande hotell med en fantastisk skiftande utsikt. Åker ni med kommer ni njuta av frisk havsluft under färden och vara på en ny plats när ni vaknar.

Skäm bort din älskade och dig själv med en minisemester, där ni kan njuta av varandras sällskap, lugnet och den friska havsluften. 
Ombord är det tid till avslappning, rent njutande, innan ni kommer uppleva den vackra staden Oslo.

I Oslo har ni en dag innan båten åker tillbaka mot Köpenhamn. Ni kan för exempel ta tillfället i akt och besöka Edvard Munch-museet, få något riktigt gott att äta, se Holmenkollen, och nästan ett måste, det arkitektoniska mästerverket Operahuset i Oslo, eller helt enkelt bara strosa igenom den väldigt spännande och vackra huvudstaden.

Ombord på färjan kan man välja allt från pizza-, buffé-, kött- och internationella restauranger, gå på vinbar, dricka en kopp kaffe i caféer, besöka Bubble Zones pool, jacuzzi och bastu, shoppa taxfree i Sea Shop, eller gå på nattklubb. Allt detta och många fler möjligheter.

OBS! Mat och dryck ingår ej i upplevelsen.

Upplevelsen erbjuds i samarbete med DFDS Seaways A/S CVR-nummer 14194711 Reg. nr. 1411 i danska resegarantifonden.

Från 14:00 dag 1 till 09:00 dag 3
2 nätter i en hytt med havsutsikt. En dag i Oslo.
För 2 personer.Min. ålder är 20 år. Barn under 4 år får följa med gratis, men får ingen egen sängplats. Max 1 barn utan egen sängplats per hytt.
Ta med giltigt pass eller körkort. OBS! Vill man resa i perioden 19/6-10/8 samt 23/12-31/12 går det endast mot extra tillägg. Det är även att uppgradera sin hytt mot betalning av tillägg. Tillägg betalas vid bokningen av resa hos DFDS Seaways. Resan kan inte förlängas eller kombineras med erbjudande, rabatter eller andra resor eller resekategorier. Mat & dryck inkluderas ej i priset.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3664

149,00
Minikryssning Oslo - Vardag
1.295:-
kr.149
Totalt: 1.295:- Totalt: