MIG-29
Få en adrenalinfylld upplevelse i ett legendariskt stridsflygplan

Upplev vad konstflygning egentligen innebär i en 5-7 G-belastning på 9 000 meters höjd över Ryssland.

 

MIG-29 känns igen från filmen Top Gun och utvecklades av den sovjetiska militären under 70-talet. Det är fortfarande ett av världens mest avancerade stridsflyg. Ca 45 mil öster om Moskva i Nishnij Novgorod ligger militärbasen där Rysslands bästa test- och stridspiloter tränas. Där ska du flyga!

Du kommer att sitta bakom instrumenten i cockpit tillsammans med en rysk stridspilot. Ni går gemensamt igenom flygplanet, dess utrustning och säkerhet. Ni planerar sedan er rutt innan take-off.

 

Väl ute på landningsbanan hör du kommunikationen mellan piloten och flygledningen via högtalarsystemet i din hjälm. Nu går det snabbt! På mindre än 4 sekunder efter take-off känner du vad en MIG-29 går för. Med loopar, rollar, angrepp och ryggflygning blir himlen din lekplats. Du får en adrenalinfylld upplevelse i ett legendariskt stridsflygplan.

Din flygning kan kombineras med en ‘’Edge-of Space Flight’’ i MIG-31 Foxhound på 20 km höjd eller i en L-39 Fighter. Kontakta GO DREAM för mer information.

Upplevelsen varar i en dag varav 25-30 minuters flygtid.
Flygning, uthyrning av utrustning och medicinsk förundersökning på flygbasen.
Upplevelsen gäller för en person och är individuellt baserad.
Vi förbehåller oss pris- och programändringar. Kontakta www.godream.se för att få en komplett lista över viktig information samt vilka de nödvändiga läkarundersökningar är för att kunna delta.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 2390

149,00
MIG-29
116.000:-
kr.149
Totalt: 116.000:- Totalt: