Matlagningskurs för ungdomar

Matlagningskurs för ungdomar

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 560:-
kr.149
Matlagningskurs för ungdomar
Totalt: 560:- Totalt:
Payment icons
Matlagningskurs för ungdomar

 

En matlagningskurs är en spännande och lärorik upplevelse för den som vill lära sig mer om matlagning.

 

Det är en perfekt present till den som ska flytta hemifrån för första gången eller till den som funderar på att söka in till kockskola i framtiden. Med en matlagningskurs för ungdomar erhålls nya kunskaper i det mesta man kan behöva veta om köket, utlärt av de professionella kockarna på Henriks matbod.

 

Det gäller allt från hantering av olika köksredskap såsom ugn, mixerstav och knivar, till hur man sätter samman en riktigt god måltid. Matlagningskursen lämpar sig för ungdomar mellan 13–18 år, och under dagen får deltagarna pröva på att tillaga en eller flera utvalda rätter. Mot slutet av kursen har deltagarna byggt upp en god grund till fortsatt utforskande inom matlagningens underbara värld!

 

En hellkväll fylld av matlagning.
Ge bort en riktigt spännande present i form av en matlagningskurs för ungdomar. Med en matlagningskurs från GO DREAM blir du ett proffs i köket.
Alla mellan 13-18 år som vill utforska matlagningens underbara värld.
Bokningsinformation fås på https://godream.se/bokning/logga-in/ efter köpt presentkort. Denna matlagningskurs finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala Matlagningskurs för ungdomar passar till ungdomar mellan 13-18 år.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i

Var kan jag använda mitt värdebevis?
Se flere steder
1 - 4 af 1 resultat(er)