0
AKTIVERA PRESENTKORT BYT PRESENTKORT KUNDSERVICE VANLIGA FRÅGOR OM GO DREAM BLI SAMARBETSPARTNER PARTNERPORTAL
Mat & Gastronomi

Presentkort till fantastiska matupplevelser 

Älskar du själv mat eller vill du ge en du tycker om en oförglömlig gastronomiupplevelse? Så bör du se på våra olika presentkort till matupplevelser. Vad du än letar efter för matupplevelse så kan du säkert finna den här på sidan. Vi erbjuder presentkort till allt från gourmet till den galnaste hotdog upplevelsen med presentkortet Galen i korv.

Här nedan kan du se det stora utbudet av upplevelsepresentkort till mat och gastronomi.

38 Upplevelser

Matupplevelser i hela Sverige

Upplevelsepresentkort från GO DREAM ger möjlighet för att uppleva det bästa innanför gastronomi i princip hela Sverige. Upplevelserna inkluderar allt från restaurangpresentkort till vin och öl provningar till olika matkurser. Vad du än själv eller mottagaren av presentkortet, älskar att njuta av så vill ett av de här presentkorten vara en perfekt present. Vad sägs om en god måltid på en restaurang, lära sig mer om olika viner eller att laga ny spännande mat.


Gastronomiupplevelser till varje tillfälle

En läcker gastronomisk gourmet upplevelse värdesätts högt av dem flesta. Står du och letar efter en annorlunda födelsedagspresent, en julklapp eller en annorlunda bröllopspresent, så är en av de många matupplevelser ett säkert kort. Välj en matupplevelse som visar att du känner mottagaren väl. En god gastronomiupplevelse kan exempel vara en labbkurs i köket där man provar nya kombinationer av saker och ingredienser eller något helt annat som en grillkurs där du får lära dig att bli en mästare vid grillen.