Massage
Massage är något alla borde unna sig lite oftare - för sin egen skull

 

Ta hand om dig själv, eller skäm bort en vän med en riktigt härlig present i form av en välgörande massage! Med en Massage från GO DREAM kan du välja mellan flera olika typer av massage - vad sägs om shiatsumassage, ryggmassage eller helkroppsmassage?

 

Massage är något alla borde unna sig lite oftare - för sin egen skull. Denna avslappnande behandling leder nämligen till många positiva effekter såsom förbättrad sömn, bättre immunförsvar, ökad blodcirkulation och ett bibehållet lugn. Det är helt enkelt en investering i sig själv, som dessutom är otroligt behaglig!

 

Så säg hejdå till spänningar och stelhet och njut av en härlig massage som gör nytta för hela kroppen. Det är bara att lägga sig tillrätta på massagebänken, slappna av och glömma vardagens stress, medan den duktiga massören eller massösen långsamt mjukar upp musklerna i en behandling som kommer att öka välmåendet även under lång tid efteråt.

Totalt sett 21 platser

HälsoOasen

HÄSSLEHOLM

Body & Health

Borrby

Milstenen Spa

Malmö

Kvinnlig Klinik Estetik

Stockholm

Kornets Hälso Spa

Stockholm

Villanelle

Umeå

Blå Oasen

Vänersborg

Livsväven

Färlöv

Spa Merkle

Göta lilla Edet

Cavi Lipo Göteborg

Göteborg

Mandorla Stil & Spa

Göteborg

Lilla Hälsobutiken

Göteborg

Oss hår och skönhetssalong

Göteborg

Kroppshälsan

Halmstad

Reborn Avenue

Helsingborg

Optimal Hudvård Jönköping

Jönköping

Shiatsukliniken

Malmö

SPA Relaxcenter

Norrköping

Love me Tender

Uppsala

Studio Fashion / Senses

Värnamo

Wellness Spa

Västerås
Koppla bort tiden för en stund och njut av en skön massage.
Ta hand om dig själv! GO DREAM:s upplevelsepresent Massage kan du välja mellan flera olika typer av massage - vad sägs om shiatsumassage, ryggmassage eller helkroppsmassage?
Ägna lite extra omtanke åt sig själv – för du är värda det!
Innehållet kan variera mellan olika skönhetssalonger, vi garanterar dock att innehållet svarar till presentkortets värde.Upplevelsen bokas direkt hos den skönhetssalong du vill besöka. Tänk på att det är salongens bokningsregler som gäller.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3314

149,00
Massage
599:-
kr.149
Totalt: 599:- Totalt: