Massage

Massage är något alla borde unna sig lite oftare - för sin egen skull

Massage

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 599:- 509:-
kr.149
Massage
Totalt: 509:- Totalt:
Payment icons
Massage

 

Ta hand om dig själv, eller skäm bort en vän med en riktigt härlig present i form av en välgörande massage! Med en Massage från GO DREAM kan du välja mellan flera olika typer av massage - vad sägs om shiatsumassage, ryggmassage eller helkroppsmassage?

 

Massage är något alla borde unna sig lite oftare - för sin egen skull. Denna avslappnande behandling leder nämligen till många positiva effekter såsom förbättrad sömn, bättre immunförsvar, ökad blodcirkulation och ett bibehållet lugn. Det är helt enkelt en investering i sig själv, som dessutom är otroligt behaglig!

 

Så säg hejdå till spänningar och stelhet och njut av en härlig massage som gör nytta för hela kroppen. Det är bara att lägga sig tillrätta på massagebänken, slappna av och glömma vardagens stress, medan den duktiga massören eller massösen långsamt mjukar upp musklerna i en behandling som kommer att öka välmåendet även under lång tid efteråt.

Koppla bort tiden för en stund och njut av en skön massage.
Ta hand om dig själv! GO DREAM:s upplevelsepresent Massage kan du välja mellan flera olika typer av massage - vad sägs om shiatsumassage, ryggmassage eller helkroppsmassage?
Ägna lite extra omtanke åt sig själv – för du är värda det!
Innehållet kan variera mellan olika skönhetssalonger, vi garanterar dock att innehållet svarar till presentkortets värde. Upplevelsen bokas direkt hos den skönhetssalong du vill besöka. Tänk på att det är salongens bokningsregler som gäller.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i