Afternoon tea i Stockholm
Afternoon Tea med champagne för 4

 

Välkommen till Stockholm Tea & Garden – din oas i Vasastaden.
En plats utan stress där man får sitta i lugn och ro och njuta av hembakade scones och nybryggt te.

 

Afternoon Tea är inte bara godsaker utan även en stund att skämma bort sig själv. Måltiden ska avnjutas utan stress med vackert porslin (våningskakfat är ett måste), i en harmonisk och tilltalande miljö. Vi hoppas att du som gäst kommer att uppleva detta hos oss.

På Tea & Garden kan du njuta olika Afternoon Tea-menyer. Utgångspunkten är brittisk men vi inspireras också av svenska råvaror och svensk matkultur.

 

Vi erbjuder ekologiskt och rättvisemärkt te och kaffe. Te serveras i kannor och kaffet mals vid beställning och bryggs i epressobryggare. Det går bra att köpa lösvikt av både te och kaffe.

 

Här bjuds ni på en måltid där scones och snittar ackompanjeras av en bit hembakad tårta och två sorters sorbet. Och självklart kan ni njuta av ett glas champagne! 

Totalt sett 1 underbar partner

Stockholm Tea & Garden

Stockholm
Den tid det tar att njuta en afternoon tea i gott sällskap.
Afternoon tea för 4 personer. Afternoon tea består av scones, snittar , hembakad tårta, två sorbet och ett glas champagne var.
Afternoon tea med champangne för 4.
Ring för att boka bord tel: 076-1272765Vänligen meddela att ni har ett värdebevis från GO DREAM

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3306

149,00
Afternoon tea i Stockholm
1.380:-
kr.149
Totalt: 1.380:- Totalt: