Lyxbrunch för 2
Förgyll dagen med en kulinarisk upplevelse i trevlig miljö!

 

Få måltider är lika uppskattade som brunchen! En brunch är en blandning av frukost och lunch, vilket gör det möjligt att uppleva det bästa från båda dessa världar!

 

Under en härlig förmiddag kan ni njuta av varandras sällskap i en inbjudande miljö medan ni serveras en läcker brunch.

Ni kan välja mellan flera stämningsfulla caféer och restauranger över hela Sverige.

 

Denna välsmakande lyxbrunch för två består av gedigna råvaror som tillretts med finess och skicklighet av kocken. Innehållet på menyn kan variera mellan de olika caféerna och restaurangerna och kan bestå av allt från äggröra med bacon, chorizokorv och paj till hemmagjord müsli, yoghurt, marmelad, pannkakor och muffins.

 

Smaklig måltid! 

 

 

OBS! För tillfället är det inte möjligt att boka denna upplevelse hos Henriks Matbod på grund av sjukdom. Kontakta kundservice för mer information på telefonnummer: 08-52 50 24 06 eller på e-mail: info@godream.com

Totalt sett 6 platser

The Winery Hotel

Solna

Stockholm Tea & Garden

Stockholm

Pappa Grappa Norrköping

Norrköping

En liten smula på landet

Norrtälje

Kung Carls Bakficka Mat & Bar

Stockholm

Restaurang Meza

Uppsala
Den tid det tar att njuta av en brunch.
Brunch för två personer. Innehållet kan variera mellan olika caféer och restauranger, men vi garanterar att det motsvarar presentkortets värde.
En lyxbrunch för två personer.
Innehållet kan variera på de olika caféerna och restaurangerna, men vi garanterar att det motsvarar presentkortets värde.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3277

149,00
Lyxbrunch för 2
595:-
kr.149
Totalt: 595:- Totalt: