Lunch hos Anna Karolinas Kök

Välkomna till Anna Karolinas Kök på idylliska John Ericssongården i Långban!

Lunch hos Anna Karolinas Kök

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 499:-
kr.149
Lunch hos Anna Karolinas Kök
Totalt: 499:- Totalt:
Payment icons
Lunch hos Anna Karolinas Kök

 

 

Välkomna till Anna Karolinas Kök på idylliska John Ericssongården i Långban!

 

Här blir ni väl mottagna av Inger och Göran och får uppleva husmanskost när den är som bäst.  I restaurangen dukas det upp till en generös lunchbuffé i fina gamla gästgiveribyggnader med anor från tidigt 1800-tal, och under sommaren finns även härliga uteplatser att slå sig ner på.

 

I köket lever man efter mottot ”hembakat-hemlagat-hemtrevligt”, en trio som sätter stämningen på plats och väl beskriver atmosfären på gästgiveriet. På serveringsborden väntar hemlagad husmanskost och till lunchbuffén dukas två varmrätter fram, varav en alltid består av köttbullar – en självklar husmansfavorit. Till detta serveras även smör, bröd och sallader. Lunchbuffén inbjuder till att äta så mycket som man orkar, men i sann husmorsanda ska man såklart slänga så lite man kan.

 

Glöm heller inte att spara lite plats för efterrätten, för här avslutas lunchen alltid på bästa sätt – med en kopp kaffe, en god kaka och en söt efterrätt. 

Den tid det tar att njuta en god lunch i gott sällskap.
Lunch för 4 personer. Lunchen består av två varmrätter, varav en alltid består av köttbullar. Till detta serveras även smör, bröd och sallad. Lunchen avslutas med efterätt samt kaffe och kaka.
En lunch för 4.
Ring gärna och boka bord tel: 0730-676603 eller 076-83 59 909. Öppet onsdag till söndag och lunch serveras mellan 1130-1600.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i