Laga en trerätters middag
Lär dig laga mat som ett proffs
Laga en trerätters middag

 

Upplevelsen Laga en trerätters middag är en utmärkt present till hemmakocken som vill öka sina kunskaper i köket ytterligare, med goda råd från proffs.

 

Upplevelsen inleds med en introduktion där ni går igenom upplägget för dagen och presenterar er för varandra. Därefter delas ni in i tre olika lag, där varje lag ansvarar för var sin rätt till menyn. Trots att ditt fokus kommer att ligga på en rätt, kommer du även att ta del av tillagningen av de övriga rätterna, eftersom alla grupper befinner sig i samma kök. Under tiden har ni även tid att mingla med de andra deltagarna och ställa frågor till kockarna som håller i tillställningen. Därmed får du en god överblick av tillagningen av middagens alla rätter.

 

Innan upplevelsen väljer du själv vilken typ av matlagning du vill lära dig mer om, och du kan välja mellan det italienska köket, fransk husmanskost, mat och vin i kombination, att laga mat som en proffskock, eller att fokusera på att göra en riktigt god sås.

 

Oavsett vilket av ovanstående teman du väljer, kommer du att guidas genom upplevelsen av professionella kockar med många års erfarenhet från den svenska köksscenen. De är heller inte blyga för att dela med sig av sina exceptionella matlagningskunskaper och hemliga knep från restaurangvärlden, så du kan vara säker på att kursen kommer att ge dig nya kunskaper som kommer att komma väl till pass framöver!

 

OBS! För tillfället är denna upplevelse inte tillgänglig för bokning på grund av sjukdom. 

Kontakta kundservice för mer information på telefonnummer: 08-52 50 24 06 eller på e-mail: info@godream.com

bra att veta

Varaktighet:
En helkväll fylld av matlagning.
Inklusive:
Ge dig själv en utmaning, eller ge bort en riktigt spännande present i form av en matlagningskurs. Med en matlagningskurs från GO DREAM blir du ett proffs i köket.
Gäller för:
Alla som vill lära sig att laga mat som ett proffs.
Viktig info:
Bokningsinformation fås på www.godream.se efter köpt presentkort. Denna matlagningskurs finns i Stockholm, Göteborg , Malmö och Uppsala.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3452

149,00
Bortlagen produkt