Entré till Köpenhamn Zoo - Barn

Gå på upptäcktsfärd i Zoo

Entré till Köpenhamn Zoo - Barn

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 119:-
kr.149
Entré till Köpenhamn Zoo - Barn
Totalt: 119:- Totalt:
Payment icons
Entré till Köpenhamn Zoo - Barn

Ska det vara exotiskt? Gå då på upptäcktsfärd i Zoo i Köpenhamn, en djurpark i världsklass, och upplev alla deras olika djur. Några minuter ifrån Köpenhamns Centrum träder du in i en grön oas, där du får uppleva ett exotiskt universum med djur från hela världen.

 

Ett besök till Köpenhamns Zoo är mysigt, socialt och lärorikt. Här kan du uppleva all världens fantastiska djur – från djurlivet på den afrikanska savannen till regnskogens flygande och klättrande och krypande djur till en intensiv polarstämning i ”Den Arktiska Ringen”.

Eller om du vågar, så besök den ”Den Levande Natten”, där de har vänt upp och ner på dag och natt, när du träder in i mörkret och bliver omgiven av nattens olika ljud.

Avsluta ditt besök med en tur helt uppe i toppen av det 50 meter höga Zoo-tornet, där du får en fantastisk utsikt över Köpenhamns torn och tinnar.

 

Njut av dagen och ha det så roligt!

1 dag.
Entré till Köpenhamns Zoo och de upplevelser som är inkluderat i entrén.
Gäller för 1 barn mellan 3-11 år.
Presentkortet ska medbringas och används som betalning i Köpenhamns Zoo´s biljettlucka. Presentkortets giltighetstid är 2 år från inköpsdatum.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i