Konstflygning
Ett hisnade äventyr
Konstflygning

 

 

Har du någon gång suttit i ett plan och drömt om hur kul det hade varit om det helt plötsligt skulle börja göra loopar? De stora passagerarplanen vi oftast åker är allt för klumpiga för detta, men som tur är finns det mindre plan som är specialiserade för just konstflygning.

 

På denna upplevelse får du åka med en flyginstruktör som är nordisk mästare och har tävlat i världsmästerskapen i aerobatics – sportflygets motsvarighet till formel 1.

 

Under flygturen får du vara med om flera spännande tricks – allt från branta dykningar till loopar och rollar.

Om du älskar känslan av adrenalin är detta absolut något för dig!

En upplevelse du aldrig kommer att glömma!

Totalt sett 1 underbar partner

Flygupplevelse Sverige AB

Västerås
Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum.
Upplevelsen konstflygning tar ca 1h varav ca 20 min flygtid.
Till alla som vill vara kung av himlen
*Upplevelsen konstflygning tar ca 1h varav ca 20 min flygtid. *Du flyger från Stockholm Västerås flygplats *Minimiålder är 14 år (för att ta ett flygcertifikat är minimiåldern 16 år), minimilängd är 1,40 m och en maxvikt på 110kg. *Giltig legitimation medtages. *Var i god form och frisk. *Intag av alkohol rekommenderas ej 24h innan flygning.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3661

149,00
Konstflygning
4.895:-
kr.149
Totalt: 4.895:- Totalt: