Kaffeservering med våffla
Kaffeservering med våfflor för 4 personer

 

 

På John Ericssongården i Långban får ni njuta av en lantlig upplevelse i fina gästgiveribyggnader från tidigt 1800-tal.

 

Här dukar man upp till en läcker kaffeservering med nygräddade, frasiga våfflor med vispgrädde och andra goda tillbehör. Ett perfekt sätt att spendera en skön helgdag på, eller för att lyxa till det under en helt vanlig vardag. Ni avnjuter era våfflor i sköna, ombonade miljöer bland kakelugnar och trämöbler som tillsammans skapar en mysig, hemtrevlig känsla. Just hemtrevnad är något man håller kärt på gården och man lever efter devisen hembakat – hemlagat – hemtrevligt, vilket visar sig såväl i omgivningarna som i inredningen och matlagningen.

 

När ni är mätta och belåtna kan ni vandra en sväng för att spana in de gamla historiska byggnaderna på gården och njuta av de sköna lantliga omgivningarna.

 

Totalt sett 1 underbar partner

Anna Karolinas Kök AB

Filipstads
-
-
-
-

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3296

149,00
Kaffeservering med våffla
240:-
kr.149
Totalt: 240:- Totalt: