Julklapp till Pappa

Ge en upplevelse till din pappa!

Med fler än 150 upplevelser att välja mellan, indelade i sex olika kategorier, kan du med säkerhet hitta den rätta julklappen till pappa här. Upplevelser från GO DREAM kan innehålla allt från spänning och action till avslappning och gourmetmiddagar. Det är bara fantasin som skapar begränsningar. Så kika igenom vårt stora urval av julklappsidéer till pappa, och hitta den perfekta klappen att lägga under granen på julafton.

45 Upplevelser

Ge en upplevelse till din pappa!

Julen klassas av många som en av de mest fantastiska tiderna under året. Adventsfika, tända ljus, lucia, och såklart julklappar. Och när det gäller julklapparna vill du ju såklart se till att din kära pappa får en julklapp som visar hur mycket du uppskattar honom. Men att hitta en personlig och högt uppskattad julklapp är inte alltid det lättaste. Som vanligt har din pappa inte skrivit någon önskelista, och när du frågade honom kunde han inte komma på annat än ”snälla barn”. En fin tanke av honom tänker du kanske, men ditt problem kvarstår – det är har inte blivit lättare att hitta en bra julklapp till pappa.

Konsten att ge bra presenter är en svår nöt att knäcka (värre än valnötterna på julafton), och många tycker speciellt att det gäller just julklappar till farsgubben. Allt för många gånger slutar det med att man ger samma sak, eller åtminstone något snarlikt, år ut och år in. Trots att det inte är särskilt personligt att ge en julklapp innehållande en skruvmejsel eller en slips. I stället utmanar vi dig till att tänka om i år, och ge en upplevelsepresent som passar som handen i handsken till just din pappas personlighet.

Om du ger en upplevelse i julklapp visar du att du verkligen känner din pappa och vet vad han önskar sig. Om har älskar att uppleva en riktig adrenalinkick, så se till att han får komma ut och köra en sportbil, eller kanske prova på hur det känns att sväva på riktigt med vårt presentkort Bodyflight i vindtunnel. Om din pappa brukar ha det stressigt i vardagen, så kanske en avslappnande wellnessupplevelse till ett spahotell eller et presentkort på massage passar som bättre som årets julklapp.


Julklappsidéer till pappan som älskar att vara ute i naturen

Är det bästa din pappa vet att få komma ut och fiska? Då ska du såklart ge honom en fisketur på fina Åresjön, eller kanske spännande pimpling i Malung med upplevelsen Isfiske? Det är en perfekt julklapp till din pappa om han älskar att vara ute till sjöss.

Eller så tycker du kanske att pappa sa få komma ut och prova på något helt nytt? I så fall kan en passande julklapp vara att se till att pappa får prova på att paddla forskajak, uppleva norrsken på riktigt, åka på älgsafari, eller kanske testa spännande Paragliding vid vackra Ales stenar i Skåne.

Om ni är flera stycken som köper julklappar ihop, så kanske budgeten för julklappsinköpen kan ökas på lite. Då kan vi rekommendera några riktigt spännande upplevelser där pappa dessutom får komma ut och se lite mer av världen. Eller vad sägs om en luftballongstur över de österrikiska Alperna, en tur på Jet Ski på East River i New York, eller kanske den spännande upplevelsen Upptäck Nepal, med 19 dagars resa inklusive sightseeing, vandring, kajakpaddling och mycket annat. Ge bort ett minne för livet i julklapp i år!


Ska pappa få lite fart och spänning i julklapp?

I så fall kan ett hett julklapstips till pappa vara något i stil med; kör världens snabbaste muskelbil, kör Ferrari eller Lamborghini, färgglatt krig i form av Paintball, eller kanske att prova på att köra hundspann.


Julklappen till pappa och hans vänner

Vi har såklart även upplevelser som passar utmärkt som julklapp till pappa om han vill ha några vänner med, eller om du kanske själv kanske gärna vill följa med så att ni får uppleva lite mer tillsammans. Om så är fallet, så är några heta julklappstips att ge pappa någon av upplevelserna Bumperballs, Archerytag, Dartfotboll eller kanske en intressant snus- och ölprovning.


Beställ julklappen till pappa idag – och var redo för jul imorgon

När du valt upplevelsen som ska bli julklappen till pappa i år kan du välja att få den via E-presentkort som skickas direkt till din mail och sedan kan skrivas ut, eller att få det levererat via posten i en fin presentask som du snabbt och smidigt lägger under julgranen. Alla upplevelsepresentkort från GO DREAM har 2 års giltighetstid, och kostnadsfri bytesrätt inkluderas.