+2 miljoner har testat våra upplevelser

Julklapp till mamma

Julklappsidéer till mamma – ge en oförglömlig upplevelse

Din mamma förtjänar det allra bästa, och därför ska hon såklart också få bästa tänkbara julklappen! Ju äldre man blir, desto svårare kan man dock känna att det är att hitta den rätta julklappen. Det är som att pressen liksom ökar med åren. Om kära mamma ska få en oförglömlig julklapp i år, så kräver det mer än bara en teckning som ju kanske räckte att ge när man var liten. En speciell julklapp till mamma ska heller inte nödvändigtvis vara något materiellt såsom en parfym eller tröja, som får hyllorna därhemma att svämma över. I stället bör du utgå från hur väl du känner henne, och hitta en upplevelse som passar perfekt till just din mamma. Genom att ge en upplevelse visar du att du har valt julklapp med omtanke i år. Dessutom är den personlig, och berättar därmed hur väl du faktiskt känner henne.

Oavsett vilken typ av person din mamma är så finns säkert flera upplevelser som passar riktigt bra till henne på vår hemsida, och som skulle vara perfekt att ge bort i julklapp. Vi erbjuder allt från avslappnande wellness-presentkort och läckra gourmetupplevelser, till spännings- och actionfyllda upplevelser såsom att köra sportbil eller flyga luftballong. Bara fantasin sätter gränser. GO DREAM erbjuder fler än 120 spännande upplevelser indelade i olika kategorier, så här finns säkert många upplevelser som din mamma skulle värdera högt.

79 Vara(or)

För att hitta den rätta julklappen till mamma krävs det att du känner henne väl och vet vad hon tycker mest om. Uppskattar hon riktigt god mat? Då kommer hon säkert att uppskatta en gourmetupplevelse eller ett presentkort till en matkurs. Om hon ofta är stressad i vardagen och behöver lite extra avkoppling, så passar kanske ett wellnesspresentkort från GO DREAM extra bra som julklapp till mamma.


Julklappstips till mamman som älskar att hålla igång

Tycker du att din mamma borde komma ut och pröva något nytt? I så fall kan vi tipsa om en riktigt spännande vandring i Årefjällen, där man utmed vägen dessutom får prova på gourmetmat från lokala producenter. Vi kan också rekommendera upplevelsen Forskajak för nybörjare, en spännande julklapp som kombinerar en härlig och spännande naturupplevelse med att lära sig något helt nytt! Om din mamma är mer för en annan typ av aktivitet, nämligen dans, kan en spännande dansklass på House of Shapes i Stockholm vara det rätta valet.


Gillar din mamma lite lyx och flärd?

Om din mamma tycker om att bli lite extra bortskämd emellanåt, så kan en lyxig ansiktsbehandling, en skön och välgörande massage, eller kanske upplevelsen manikyr & pediky vara något för henne. Vi har ett stort utbud av wellnessupplevelser som sätter lite extra guldkant på tillvaron och passar utmärkt till just din mamma. Om hon längtar efter en förändring i form av en ny garderob, finns också vår spännande upplevelse Personal shopping, där man får hjälp av en stylist som plockar fram nya spännande plagg och oslagbara kombinationer så att både du och din garderob får en helt ny look!


Julklappen till mamman som föredrar spänning och action

Är din mamma den som inte kan få nog av spänning, action och adrenalinkickar? I så fall har vi några upplevelser som skulle passa perfekt som julklapp till just henne. Kanske ska hon prova på Escape Room, eller ut och köra en vrålsnabb sportbil? Du kan också ge henne en spännande tur till Zombie Escape strax utanför Örebro, eller kanske en patinballkamp som heter duga, eller den härligt annorlunda upplevelsen Bodyflight i vindtunnel?


Checka av julklappsinköpen till mamma idag – köp ett upplevelsepresentkort här

När du köper ett upplevelsepresentkort från GO DREAM väljer du själv om du vill få det som ett E-presentkort direkt till din mail, eller om du vill att det ska skickas via posten i en fin presentask. Oavsett vilket alternativ du väljer, så kan du snabbt och smidigt klara av julklappsköpen på GO DREAM. Så köp ett presentkort redan idag, och se till att årets julklapp till mamma blir en unik upplevelse som skapar minnen för livet.

bottom: 140,