Julklapp till honom

Hitta en julklapp till mannen som har allt!

Letar du efter en julklapp till en man som du vill han ska bli glad för? Så ska det nog inte vara strumpor eller hängslen i år. Många tycker det är svårt att hitta julklappar till män och man skyller ofta på att han inte önskar sig något speciellt. Men det behöver överhuvudtaget inte vara så svårt.

Istället för att köpa ännu en bok eller skjorta borde du ge han en julklapp som får han upp från soffan och som ger han nya upplevelser. Hos GO DREAM kan du hitta den perfekta upplevelsepresenten, då vi erbjuder upplevelser som passar till var och en personlighet. Ska den handla om avslappning eller adrenalin, kultur eller gastronomi - oavsett så hittar du julklappen till män här.

Lycka till! Vi vill även passa på att önska dig en riktigt god jul.

72 Upplevelser

Överraska han med ett upplevelsepresentkort i julklapp

Där är fler fördelar vid att ge en upplevelse i julklapp – det är med säkerhet en present han kommer komma ihåg i lång tid framöver. Där är upplevelsepresentkort för var och en smak. Upplevelser fås i alla prisklasser och det ett enkelt sätt att köpa julklappar på. Upplevelsepresentkort kan köpas online och bli tillsänt i en fin presentask. Och är du sent ute med inhandling av julklappar kan du få det skickat till dig via e-mail som ett e-presentkort som du själv kan skriva ut.


Upplevelser – den perfekta julklappen till män

Letar du efter en särskild julklapp till en man som betyder mycket för dig men vill inte ge han samma tråkiga saker som föregående år? Så borde du ge honom en upplevelse i julklapp. Vanliga julklappar till män är ofta böcker, slips eller verktyg. Det kan vara att när han precis får dessa saker blir glad, men det är inte direkt julklappar som man kommer ihåg i många år framöver. En upplevelse kan däremot skapa ett minne för livet och är något han antingen kan uppleva själv eller tillsammans med någon annan. En upplevelse visar dessutom omtanke då du visar att du vet vad han har behov för. Köper du julklappen till en man med en stressad vardag är ett wellness-presentkort eller övernattning på ett spahotell en upplagd gåva. Är han mer till action och adrenalin är ett presentkort till att köra en supersportbil eller bodyflight i vindtunnel en skräddarsydd present till honom.


Julklappsidéer till honom hos GO DREAM

Själv om det kanske inte alltid är så lätt att hitta den helt perfekta julklappen till en man så erbjuder GO DREAM massor av spännande julklappsidéer till honom. Vilken man du än letar efter en julklapp till, är gastronomiska upplevelser, köra sportbilar, extrema sporter eller spela golf, det perfekta upplevelsepresentkortet.

Med över 150 olika upplevelsepresentkort i olika kategorier är det närmast bara fantasin som sätter gränser när du letar efter en julklapp till honom. Med ett presentkort från GO DREAM kan du få idéer till upplevelser innanför adrenalin, äventyr, gastronomi, resor, kultur och mycket mer.

Vi har samlat de bästa julklappsidéerna till honom så du kan skapa glädje runt mannen som betyder mycket för dig. Oavsett om mannen är din käraste, far, bror eller kusin, så har vi massor av upplevelser som kommer med garanti ge ett smil på läpparna när julklappen öppnas på julafton. En perfekt julklappsidé till din pojkvän skulle kunna vara en introduktionskurs i forskajak, medan du till den konstintresserade pappan skulle du kunna ge ett presentkort till Måla och skåla.

Din bror kunde du ge ett presentkort till att få köra världens snabbaste muskelbil, medan kusinen skulle bli glad för att få en sushi för 2. Med våra spännande kategorier at välja mellan vill du med säkerhet hitta en upplagd julklapp till honom. Vi arbetar löpande med att utöka vårt sortiment med nya spännande upplevelser. Man kan dessutom ombyta sin upplevelse gratis hos GO DREAM. Så det kan inte gå helt fel med att lägga en upplevelsepresent under julgranen på julafton.