Julklapp till pojkvännen eller flickvännen

Få idéer till den perfekta julklappen till den du håller kär

På GO DREAM hittar du ett stort urval av spännande upplevelser som du kan ge i julklapp till pojkvännen eller flickvännen. Oavsett om det är till honom eller henne, så kan du helt säkert hitta inspiration till de bästa julklapparna här. Vi vågar i alla fall påstå att det finns en hel del upplevelser att välja mellan. Och en sak är säkert – en upplevelse från GO DREAM är helt klart en upplevelse som pojkvännen eller flickvännen blir glad för!

32 Upplevelser

De bästa julklapparna, är något som man kommer att minnas under lång tid framöver. Dessa julklappar kan både vara en upplevelse som din flickvän eller pojkvän kan uppleva själva, eller en romantisk upplevelse ni kan dela med varandra. Här på sidan erbjuder vi riktigt många romantiska upplevelsepresenter som du och din bättre hälft kan uppleva tillsammans. Presenten till pojkvännen eller flickvännen kan exempelvis vara en natt på hotell i på en storstadsrese, ett presentkort till en mysig gourmet-upplevelse på en restaurang, eller ett presentkort till en spännande flygtur i en luftballong!


Julklapp till pojkvännen

Många tycker det är svårt att köpa julklappar till män. Även om det är till din sambo, pojkvän partner eller make. I stället för att ge något tråkigt materiellt i julklapp, så bör du ge någon som visar att du verkligen känner din pojkvän och vet vad han vill ha. Genom att ge din pojkvän en upplevelse som passar till just honom och hans intressen eller behov, blir julklappen mycket mer personlig. Om han är en riktig adrenalinjunkie kanske ett presentkort där han får köra sportbil är en bra julklapp till honom. Om han i stället har behov för lite avkopplande upplevelser kan vi rekommendera en härlig övernattning på hotell eller kanske en stillsam men ändå äventyrlig tur i luftballong.

Även om det kan vara svårt att hitta en bra julklapp till pojkvännen, så kan du vara säker på att du hittar en personlig julklapp till honom bland de fler än 180 upplevelser vi på GO DREAM erbjuder.


Julklapp till flickvännen

Är din flickvän en kvinna som förtjänar en alldeles speciell julklapp? Då ska du ge en av de många upplevelser som GO DREAM erbjuder. Vi har nämligen riktigt många upplevelser som är populära bland kvinnor. Julklappen till flickvännen kan t.ex. vara ett presentkort till massage, eller en härlig weekend på hotell. Hos oss hittar du massor av julklappstips till avkopplande upplevelser hon säkert skulle uppskatta.

Om du har tänkt att köpa en julklapp där man verkligen får aktivera hjärnkontoret kanske ett presentkort till spelet Escape Room är den perfekta klappen att lägga under granen. Där ska man nämligen ta med sina vänner och tillsammans försöka lösa gåtor för att ta sig ur det rum man är instängd i.

Eller så tycker du kanske att din flickvän ska få se och uppleva lite av Köpenhamn med ett presentkort till Tivoli, eller kanske den spännande akvarie- och undervattensvärlden Den Blå Planet.

Om det skulle gå helt galet med julklappsinköpen i år, så kan du hålla dig lugn. Våra upplevelsepresentkort kan nämligen kostnadsfritt bytas till en annan upplevelse inom 2 år från inköpsdatumet.

Så se till att hitta julklappsidéerna till flickvännen som redan har allt, bland de över 120 upplevelserna du hittar på GO DREAM.