Present till adventskalender och adventspresenter

Presenttips till paketkalendra

Genom att själv sätta ihop en paketkalender kan du bestämma precis vilka presenter som gömmer sig innanför inslagspappret varje decemberdag fram till jul. Till exempel kan det vara kul att ge de lite mindre presenterna under vardagarna, för att överraska med de lite större under helgen då man kan spendera lite mer tid tillsammans. Under helgen passar det alldeles utmärkt att ge en spännande upplevelsepresent – kanske ett härligt restaurangbesök eller en välgörande skönhetsbehandling?

Om du inte vill göra en paketkalender under alla 24 dagar fram till jul, är ett roligt tips att i stället ge fyra presenter under varje söndag i advent. Därmed har du även chans att ge lite större presenter. Om det blir 24 eller 4 presenter innan jul avgörs såklart av budget, vem du ska ge presenten till, och hur mycket tid du har till att planera kalendern.

43 Upplevelser

December betyder juletid och det i sin tur förknippar många av oss med mysig stämning, tända ljus och att spendera tid med familj och vänner. Under denna härliga månad är vi extra duktiga på att ge varandra gåvor för att visa uppskattning till våra nära och kära. Ett spännande och populärt sätt att inleda julen och decembermånaden med, är att ge varandra en adventskalender i form av en paketkalender. Även om man kanske inte riktigt vill erkänna det, så är glädjen i en paketkalender något man inte växer ifrån. Visst är det väl alltid lika kul att få presenter, såväl stora som små? Både vuxna och barn blir glada av att veta att någon tänker på dem – och vem behöver inte lite extra värme och omtanke i en av årets kallaste månader? En paketkalender är ett riktigt fint sätt att visa din pojkvän eller flickvän, dina barn eller kanske en kompis hur mycket du faktiskt tycker om dem.

Men oavsett vilken variant det blir, är en upplevelse ett riktigt kul avbrott till nagellacket, parfymen eller slipsen som kanske vanligtvis gömmer sig där.


Presenter till adventskalender för honom och henne

Du kommer utan tvekan vara månadens hjälte om du gör en adventskalender med 24 olika paket till din pojk- eller flickvän. Och bara lugn – det är faktiskt inte alls så svårt som det låter. Det är bara att sätta igång, helt enkelt. Börja så tidigt som möjligt så att du har gott om tid att välja ut de perfekta kalenderpresenterna till henne. Tänk på om vad hon tycker om och när hon brukar känna sig lite extra omtyckt eller bortskämd. Uppskattar hon kanske massage, eller känner hon sig extra nöjd och glad efter ett besök hos frisören?

Med upplevelsepresenter kan du sätta lite extra guldkant på den vanliga paketkalendern, och samtidigt ge något som ni faktiskt kan uppleva tillsammans i den kalla decembermånaden.

Om du ska välja kalendergåvor till en man, så kan det vara kul att försöka tänka utanför boxen. Det ska såklart helst inte bli för tråkigt, och det kan det lätt bli om man köper den present som brukar finnas på presentbordet och som han kanske förväntar sig att få. Här kan det i stället vara en kul idé att kika på någon av de action- och adrenalinfyllda upplevelsepresenter vi har på godream.se. Ölprovning är ett annat spännande tips på en upplevelse som ni kan vara med om tillsammans, eller som pojkvännen kan ta med vännerna på.


Adventspresenter till honom och henne

Om du väljer att ge fyra adventspresenter i stället för den 24-delade adventskalendern, kan du skruva upp budgeten lite. Många väljer att byta från den klassiska adventskalendern, till fyra stycken adventspresenter när barnen har blivit lite äldre. Det kan helt enkelt bli lite lättare att hitta presenter när de faktiskt få kosta lite mer.

På GO DREAM har vi ett stort urval av upplevelsepresenter som kan passa perfekt som adventspresenter till pojkvännen, flickvännen, kompisen eller familjen. Det kan t.ex. vara en romantisk middag för två, eller en härlig övernattning på hotell.

Dina adventspresenter behöver heller inte bara innehålla upplevelser ni är med om tillsammans, utan kan även bestå av lite extra omtanke i form av en skön ansiktsbehandling till henne eller en avkopplande massage till honom. På GO DREAM finns allt från älgsafari till sminkkurser och natursköna vandringar. Därför är vi säkra på att du kommer hitta något som passar till just den personliga och unika paketkalender du tänkt att sätta ihop.