Isfiske
Pröva på fiskelyckan med pimpling
Isfiske

Det må vara kallt. Men du är väl förberedd, iklädd overall, mössa, handskar och kanske med huvan uppdragen och munskyddet på plats. Du har borrat ditt lyckohål. Det är här lyckan ska ske.

Mitt ute på den isbelagda sjön ska du nu börja ditt lilla äventyr, att prova få upp en abborre, kanske en röding. Vem vet vad det blir, men en sak är säker. Du är nu ute på ett riktigt naturäventyr, en medeltida metod att fånga fisk är dagens verktyg för att pröva fiskelyckan. Om du borrat ditt hål på rätt plats och får upp en abborre, så kan du nog räkna med att dra upp ett par stycken.

 

Isfiske är en uråldrig fiskemetod där du använder dig av pilk som bete. Fiskar man kan förvänta sig, beroende på när och var du fiskar brukar vara abborre, gädda, lake och röding. 

 

Här i naturen runt värdshuset Lugnet finner du din plats, i det stilla vinterparadiset. Det är du i nuet i naturen. – God fiskelycka. Eller god pimpling!

Totalt sett 1 underbar partner
Isfiske för 1 person inkl. utrustning.
För 1 person som vill pröva på isfiske.
Upplevelsen gäller för 1 person som vill uppleva isfiske. Kläder som passar vädret, då det är oftast mycket kallt så föreslås alltid overall och riktiga kängor. Vi kan tyvärr inte lämna en garanti för fångst av fisk, men man får chansen att prova på fiskelyckan. För mer information samt öppetider, logga in med ditt upplevelsepresentkort på godream.se Presentkortet är giltigt 2 år från inköpsdatum.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 5002

149,00
Isfiske
800:-
kr.149
Totalt: 800:- Totalt: