Indisk afton på Cumin Club
Låt gommen förföras av det fantastiska indiska kryddriket!
Indisk afton på Cumin Club

 

Låt en del av orienten förföra er gom!

 

I denna smakrika upplevelse välkomnas ni till hyllade Cumin Club på Södermannagatan i Stockholm.

Här blir ni väl omhändertagna av Abid Kahn med vänner, och får guidning genom en indisk festafton där ni går igenom en fulländad avsmakningsmeny. Allt för att få en smak av Indien och den stora variation av rätter som erbjuds.

 

Sammanlagt går ni igenom 7 olika rätter som ni delar på, och inte nog med det så får ni även en flaska av husets vin, samt kaffe eller indiskt te som avslutning!

 

Det är en smakupplevelse utöver det vanliga som ni helt enkelt inte vill missa! Ta en kär vän under armen, bege er mot Cumin Club och låt festen börja!

Den tid det tar att avnjuta en indisk avsmakningsmeny.
Förrätter: Papadam, Paner Tikka, Samusa Chatt. Välj två huvudrätter av nedanstående alternativ: Chicken Tikka Masala, Lamm Ayurveda, Mixed chicken grill. Dessert: Kesar Pista Kulfi friterad mango med mangosorbet. Dryck: En flaska husets vin, Kaffe eller indiskt te - Vegetariskt/veganskt alternativ finns
2 personer.
Boka direkt hos restaurangen och kom ihåg att ta med ditt upplevelsepresentkort då det gäller som betalning.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3461

149,00
Indisk afton på Cumin Club
999:-
kr.149
Totalt: 999:- Totalt: