Segla med Hyundaibåten
Upplev Sveriges största segelbåt i action
Segla med Hyundaibåten

Att känna vind och saltstänk mot ditt ansikte när du står på Sveriges största segelbåt och seglar fram med en hastighet upp till 30 knop, är en upplevelse så mäktig att den aldrig kommer glömmas. Med en längd på 100 fot och en höjd på 40 meter, är båten till och med så hög att hon inte fritt kan segla under Ölandsbron. 
Du är nu ute på ett segeläventyr som inte kan beskrivas med ord, utan ska upplevas.

 

Hon må vara Sveriges största segelbåt, men är även en av världens största kappseglingsbåtar och har vunnit några av de mest prestigefyllda segeltävlingarna i Sverige. Trots att hon väger strax över 35 ton så är hon oerhört snabb, bland annat tack vare det stora seglet som sammanlagt mäter 1000 kvadratmeter.

 

Hyundaibåten har deltagit i de flesta större segeltävlingarna i landet, bland annat Gotland Runt och Lidingö Runt där den legendariska seglaren Pelle Pettersson tagit henne över mållinjen. Under 2012 vann hon både Gotland Runt och Lidingö Runt, och i år var hon andra båt i mål i Gotland Runt. Under 2010 vann hon Big Boat Cup i Marstrand. Under den senaste upplagan av Lidingö Runt den 10 maj kom hon på första plats för båtklassen, samt vann Big Boat Race i Stockholm i juni.

 

Fakta Hyundaibåten:

Klass: Super Maxi 100
Längd: 30,5 meter (100 fot) 
Mast: 40 meter (131 fot) 
Bredd: 6,5 meter (21 fot) 
Djup: 4,5 meter (14,8 fot) 
Vikt: 35 ton 
Köl: 13 ton 
Segel: Storsegel 290 m2 
Spinnaker: 700 m2 
Besättning: 25 personer vid tävling 
Hastighet: 30+ knop 
Designer: Ron Holland 
Varv: Pendennis

4 timmar.
Segling med Hyundaibåten en sommardag under 4 timmar. Flytväst och seglarställ inkluderat.
För 1 person över 15 år som vill uppleva vindens och havets krafter ombord på Sveriges största segelbåt.
Presentkortet skal medtagas och används som betalning till upplevlesen.Presentkortets giltighetstid är 2 år från inköpsdatum.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3244

149,00
Bortlagen produkt