Hyr en kock

Hyr en kock för en kväll

Hyr en kock

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 2.915:-
kr.149
Hyr en kock
Totalt: 2.915:- Totalt:
Payment icons
Hyr en kock

 

Vill du skämma bort någon lite extra, med en spännande upplevelse som smaklökarna sent kommer att glömma? Ge bort upplevelsen Hyr en kock!

 

Med denna upplevelse kan både privatpersoner och företag ta del av välsmakande och rykande färsk mat tillagad av någon av de skickliga kockarna från Henriks matbod. Upplevelsen startar cirka två timmar innan middagen ska serveras, då en av kockarna från Henriks matbod anländer med alla råvaror som behövs. Det enda ni behöver göra är att låna ut era köksredskap och förbereda en tjusig dukning. När det sedan är dags att avnjuta måltiden blir den först presenterad av kocken – i riktigt professionell anda.

 

Att hyra en kock är ett häftigt och smidigt sätt att hålla ställningarna på festen eller middagsbjudningen där du vill slippa springa mellan köket och matsalsbordet. I stället kan du agera riktigt god värd eller värdinna och vara närvarande i dina goda vänners sällskap under hela tillställningen. Upplevelsen sammanför det bästa av två världar samman – ni avnjuter riktigt god ”restaurangmat” i mysig hemmamiljö där ni själva väljer sällskapet.

 

Ca 2 timmar.
Skäm bort dig lite extra, eller ge bort en riktigt spännande present i form av upplevelsen hyr en kock. Med en kock från GO DREAM blir kvällen lyckad.Gäller för 2 personer.
Alla som vill avnjuta en härlig middag i hemmamiljö med trevligt sällskap.
Bokningsinformation fås på www.godream.se efter köpt presentkort. Denna upplevelse finns i Stockholm, Göteborg , Malmö och Uppsala Gäller för 2 personer.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i