Hundspann för 2

Prova på hundspann för 2 i Lappland

Hundspann för 2

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 2.400:-
kr.149
Hundspann för 2
Totalt: 2.400:- Totalt:
Payment icons
Hundspann för 2

 

På en träsläde klädd med flera lager mjuka och varma renskinn sitter du bekvämt och njuter av turen. En guide kör släden och 10-14 hundar drar dig genom det lappländska vinterlandskapet. Halvvägs genom turen kommer vi att stanna och göra upp eld, koka kaffe och få lite varmt att dricka. Den här turen passar perfekt för fotografering och filmning medan hundarna springer. Den proffesionella guiden finns alltid i närheten för att svara på alla dina frågor.

 

Vi vill att alla ska vara med och göra i ordning hundarna. Vi sätter tillsammans på selar och hakar fast dem framför släden. Du kommer att få lära känna hela vårt team redan innan vi åker iväg.

 

Turen är ca 15-20 km, beroende på väder- och snöförhållanden. När vi kommer tillbaka till kenneln så hjälps vi återigen åt att sela av och släppa hem hundarna till sina hundgårdar.

 

Ingår:
Vinterskor och skoteroverall.

Ingår ej:
Transfer till och från kenneln.
Mössa och handskar

 

ca 2,5h.
Turen är för 2 personer, ca 15-20 km, beroende på väder och snöförhållanden. När vi kommer tillbaka till kenneln så hjälps vi återigen åt att sela av och släppa hem hundarna till sina hundgårdar.
Alla som vill prova på hundspann i Lappland.
Vänligen kontakta Wild Lapland för bokning och upplys att du har ett värdebevis från Go Dream Tel : 0739140472 Ingår: Vinterskor och skoteroverall. Ingår ej: Transfer till och från kenneln. Mössa och handskar

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i