Guldvaskningsäventyr i Ädelfors
Leta efter guldklimpar hos Guldströms i Ädelfors.
Guldvaskningsäventyr i Ädelfors

Känner du någon som har guldfeber? Eller drömmer du kanske själv om att hitta den stora guldklimpen? Då ska du helt klart läsa vidare!

 

Vi har nämligen en upplevelse som kommer att bli uppskattad – guldvaskning!

 

Ta med familjen eller vännerna till Ädelfors i Småland för en spännande skattjakt ni sent kommer att glömma. Här besöker ni Guldströms guldvaskning där ni får lära er hur man hanterar en vaskpanna, så att ni sedan kan ta del av skatterna som gömmer sig i den vackra Emån. Här har man vaskat guld i flera hundra år, och det är en aktivitet som blir allt mer populär. Slå er ner i vackra, grönskande omgivningar, lyssna till fåglarnas kvitter och prata lite med guldvaskargrannen medan du spänt kikar efter glimrande guldkorn i vaskpannan – så kommer ni också förstå varför intresset för guldvaskning ökat!

 

Psst – det sägs att Sveriges vattendrag innehåller lika mycket guld som de berömda guldvaskarbyarna i Kalifornien och Alaska en gång gjorde. Våra åar och vattendrag har bara inte blivit utforskade ordentligt ännu… Så vad väntar du på? Skynda dig till Guldströms i Ädelfors för att hitta de gömda guldklipmarna!

 

 

Totalt sett 1 underbar partner

Guldström & Co

Holsbybrunn
En hel dags äventyr
En hel dags äventyr. Guldvaskning för fyra personer (två vuxna och två barn)
Guldvaskning (för fyra personer – två vuxna och två barn)
Bokningsinformation fås när man loggat in på www.godream.se med sitt upplevelsepresentkort.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3471

149,00
Guldvaskningsäventyr i Ädelfors
1.460:-
kr.149
Totalt: 1.460:- Totalt: