Guldvaskning med boende i 2 nätter
Leta efter guldklimpar hos Guldströms i Ädelfors.
Guldvaskning med boende i 2 nätter

Känner du någon som har guldfeber? Eller drömmer du kanske själv om att hitta den stora guldklimpen? Då ska du helt klart läsa vidare!

 

Vi har nämligen en upplevelse som kommer att bli uppskattad – guldvaskning!

 

Ta med familjen eller vännerna till Ädelfors i Småland för en spännande skattjakt ni sent kommer att glömma. Här besöker ni Guldströms guldvaskning där ni får lära er hur man hanterar en vaskpanna, så att ni sedan kan ta del av skatterna som gömmer sig i den vackra Emån. I Emån har man vaskat guld i flera hundra år, och det är en aktivitet som blir allt mer populär. Slå er ner i vackra, grönskande omgivningar, lyssna till fåglarnas kvitter och prata lite med guldvaskargrannen medan du spänt kikar efter glimrande guldkorn i vaskpannan – så kommer ni också förstå varför intresset för guldvaskning ökat!

 

Efter skattjakten kurrar det helt säkert i magen. Då kan ni tända grillen och slå er ner under ett av de stora trätaken som finns på plats. Här kan ni sedan diskutera dagens fynd medan ni mumsar på medhavd mat. För att avsluta dagen på bästa sätt, i riktig äventyrlig anda, somnar ni in till trädtopparnas sus, omgivna av ett vindskydd eller det mer bekväma alternativet - en stuga för fyra personer.

 

Psst – det sägs att Sveriges vattendrag innehåller lika mycket guld som de berömda guldvaskarbyarna i Kalifornien och Alaska en gång gjorde. Våra åar och vattendrag har bara inte blivit utforskade ordentligt ännu… Så vad väntar du på? Skynda dig till Guldströms i Ädelfors för att hitta de gömda guldklipmarna! 

 

 

 

Totalt sett 1 underbar partner

Guldström & Co

Holsbybrunn
Två dagars äventyr i Ädelfors.
Två dagars äventyr i Ädelfors. Guldvaskning en dag för fyra personer – två vuxna och två barn. Boende i två dygn under vindskydd eller uppgradera till en fyrapersonersstuga.
För fyra personer – två vuxna och två barn inklusive boende i 2 nätter i vindskydd eller stuga.
Bokningsinformation fås när man loggat in på www.godream.se med sitt upplevelsepresentkort.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3472

149,00
Guldvaskning med boende i 2 nätter
1.860:-
kr.149
Totalt: 1.860:- Totalt: