Grillkurs
Grillkurs för 1 hos Henriks Matbod
Grillkurs

 

 

Har du alltid drömt om att bli en mästare vid grillen? Eller känner du någon som står ute och fryser redan i januari, för att öva upp kunskaperna i god tid innan grillsäsongen?

Hoppa över alla de jobbiga förberedelserna och ta en genväg som ger dig alla kunskaper du behöver för att glänsa vid grillen!

 

 

Med en grillkurs hos Henriks Matbod lär ni er om olika aspekter av grillning och hur man använder grillen så effektivt som möjligt. Under dagen får ni prova att grilla såväl kött som grönsaker, för att lära er den bästa grilltekniken till olika livsmedel. Dessutom lär vi oss hur man tillreder den kanske största hemligheten för en perfekt grillupplevelse – glazen. Vem har inte drömt om att kunna laga sin egen grillsås?

 

 

Mot slutet av dagen kommer ni att ha lagat en hel meny, fylld med saftiga, rökigt smakrika ingredienser som ni sedan kan avnjuta tillsammans. Vilken meny som tillagas varieras mellan de olika kurstillfällena.

En sak är dock säker – när kursen är avslutad kommer du ha kunskapen som behövs för att ta hem mästartiteln vid grillen!

 

 

OBS! För tillfället är denna upplevelse inte tillgänglig för bokning på grund av sjukdom. 

Kontakta kundservice för mer information på telefonnummer: 08-52 50 24 06 eller på e-mail: info@godream.com

Koppla bort vardagen för en stund och bli en mästare vid grillen.
Ge dig själv en utmaning, eller ge bort en riktigt spännande present i form av en grillkurs! Med en grillkurs från GO DREAM blir du en mästare vid grillen i sommar.
Alla som vill bli en mästare vid grillen.
Bokningsinformation fås på https://godream.se/bokning/logga-in/ efter köpt presentkort. Grillkursen erbjuds i Stockholm, Göteborg , Malmö och Uppsala

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3435

149,00
Bortlagen produkt