Grattis till kärleken
Grattis till kärleken

Det är kärlek i luften! Bröllopssäsongen har verkligen börjat och snart kommer kyrkoklockornas melodi leda nygifta par ut i världen som man och fru.

 

Ge dom nygifta en upplevelse som de aldrig kommer att glömma. Med detta presentkort kan paret själv välja vilken upplevelse som passar dom bäst.

Det kan vara en lyxig gourmetmiddag eller något som får adrenalinet att pumpa!

Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum. Var uppmärksam på att upplevelserna kan ändras, utgå eller stiga i pris.
Beror på vilken upplevelse du väljer. Våra upplevelser finns över hela landet och även i utlandet.
Till alla som vill överraskas med en fin upplevelse.
Presentkortet kan inte användas direkt hos våra partner, men som betalningsmedel för en särskild upplevelse på vår hemsida godream.se. Det är möjligt att välja fler upplevelser på samma presentkort, och det är även möjligt att spara restbeloppet om upplevelsen är billigare än upplevelsepresentkortets värde. Är den önskade upplevelse också dyrare är det möjligt att själv betala lite extra.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 4207

149,00
Grattis till kärleken
299:-
kr.149
Totalt: 299:- Totalt: