Gourmetpizzakurs

Lär dig laga lyxiga gourmetpizzor

Gourmetpizzakurs

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 1.320:-
kr.149
Gourmetpizzakurs
Totalt: 1.320:- Totalt:
Payment icons
Gourmetpizzakurs

 

Känner du någon som vill lära sig konsten att laga riktiga mästerverk till pizzor? Med sådär krispig, tunn botten, och fräscha, smakrika ingredienser som bara får smaklökarna att jubla? 

Då vet vi en perfekt present – en gourmetpizzakurs!

 

I gourmetpizzakursen får du, med hjälp av de duktiga kockarna på Henriks Matbod, lära sig att laga riktiga gourmetpizzor från grunden.

 

Under kursen kommer ni gå igenom hur man gör degen på bästa sätt, hur den ska bakas ut, i vilken ordning ingredienserna ska läggas på och vilka smaker som gifter sig bäst tillsammans. Ni kommer också få veta hur tillagningen ska gå till för att få den där riktigt krispiga bottnen, och vilka tillbehör som adderar ytterligare till smaken.

 

Gourmetpizzorna lagas på surdegsbotten och gräddas sedan på bleck för att få en riktigt fin yta.

 

I slutet av dagen får ni den kanske bästa belöningen – att sätta tänderna i en ljuvlig smakexplosion där ingredienser och konsistens tillsammans gör sinnliga underverk – en både krispig, mjuk, smakrik, och alldeles, alldeles underbar gourmetpizza.

 

Så hjälp hemmakocken i din närhet att utveckla sina kunskaper ytterligare genom denna lärorika, spännande och inte minst smakrika gourmetpizzakurs. Kanske har du till och med turen att får smaka på kompisens, kollegans eller kanske partnerns nya gourmetkunskaper sedan – en riktig win-win situation helt enkelt!

ca 2,5 timmar.
En matlagningskurs i gourmetpizza för en person
För en person som vill bli mästare i köket.
En matlagningskurs i gourmetpizza för en person. Finns i Stockholm, Göteborg , Malmö och Uppsala

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i