Galen i korv

En gastronomisk smakresa för korvälskaren

Galen i korv

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 249:-
kr.149
Galen i korv
Totalt: 249:- Totalt:
Payment icons
Galen i korv

 

Älskar du att sätta tänderna i en nykokt korv, sådär så att det smäller i skinnet? Eller föredrar du kanske en välgrillad variant med extra allt på?

 

 

Sedan mitten av 80-talet har Pölsemannen serverat den danska favoriten ”pølser” även till svenskar som är sugna på en naggande god korv. Det är måltiden som aldrig slår fel och den roliga presenten som kommer att uppskattas av alla som får den!

 

 

Oavsett om det är bästa vännen som förtjänar ett skrovmål till brunch en trött söndag, pappa som är på roadtrip och vill ha något riktigt gott utmed vägen, eller kompisgänget som vill stilla hungern på shoppingrundan, så sitter det alltid fint men en korvmeny! Så om du vill ge en festlig present till en korvgalen vän, moster, farfar eller bara unna dig själv ett stadigt mål mat, ta dig till närmaste Pölsemannen för att avnjuta denna utsökta klassiker.

 

I detta generösa erbjudande ingår fyra menyer med läsk till. Det är ett korvkalas som heter duga!

Den tid det tar att avnjuta ett riktigt korvkalas.
Med ”Galen i korv” får du fyra menyer inklusive läsk hos Pölsemannen. Kan endast användas en gång per presentkort.
Ett stadigt mål för alla korvälskare.
Upplevelsen kan användas på alla Pölsemannen i Sverige. För uppdaterad info om var du finner din närmaste Pölsemannen, www.polsemannen.se/har-finns-vi/ Galen i korv innehåller fyra menyer med läsk. Kan endast användas en gång per presentkort.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i